首页
登录
职称英语
According to the news, the American space shuttle Columbia failed [originaltext]
According to the news, the American space shuttle Columbia failed [originaltext]
游客
2024-10-25
57
管理
问题
According to the news, the American space shuttle Columbia failed
NASA officials say, on Wednesday, one of three sensors (传感器) on Columbia’s left-hand landing gear possibly indicated the device had begun to deploy (展开;配置) 30 seconds before all contact was lost with the shuttle. The new information surfaced as NASA officials were working on the latest version of the timeline covering exactly what happened before Columbia and its crew was lost on Feb. Previous timelines released by NASA and showed a number of sensors in and around the left wing were failing off or indicating a heating trend beginning eight minutes before the contact was lost.
选项
A、on Jan. 3rd.
B、on Feb. 1st.
C、on Mar. 4th.
D、on Jan. 2nd.
答案
B
解析
本题是考日期,因此注意听清新闻里提到的日期:Columbia and its crew was lost on Feb.1.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3816253.html
相关试题推荐
Theproject’smaincontractorwasfrom______.[originaltext]Officialsfrom
Codesarescannedby______.[br][originaltext]Whatarezebrastripeson
Codesarescannedby______.[br][originaltext]Whatarezebrastripeson
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause______.[br][originaltext]
ItcanbeinferredthatScottwasaherobecause______.[br][originaltext]
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]W:Today’sarts
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]W:Today’sarts
Whatisthemaintopicoftheconversation?[br][originaltext]M:You’reprobab
Whatisthemaintopicoftheconversation?[originaltext]M:You’reprobablywon
Americanswithdisabilitiesareawidelydiversegroupofpeoplewithvary
随机试题
Areyoualwayssureyouknowwhatpeoplemeanwhentheytrytodescribethei
[originaltext]Moderator:Hello,ladiesandgentlemen.Itgivesmegreat
[originaltext]Thesummerjobweadvertisedisstillavailable.Ifyouareinter
Believeitornot,noonecanaffordtodenyorignorethetinysparkleof
A.markingB.sinceC.nuisanceD.arriveE.pro
检验检测机构在()情况下,应制订指导书。A.缺少设备说明书 B.如果缺少
从所给的四个选项中,选择最合适的一个填入问号处,使之呈现一定的规律性: A.如
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
下列关于授信额度的表述,正确的有()。A.单笔贷款授信额度适用于贷款的最高本金风
情绪的功能包括()。 (A)适应功能(B)组织功能 (C)概括功能(D
最新回复
(
0
)