首页
登录
职称英语
It is natural for young people to be critical of their parents at times and
It is natural for young people to be critical of their parents at times and
游客
2024-10-24
63
管理
问题
It is natural for young people to be critical of their parents at times and to blame them for most of the misunderstandings between them. They have always complained, more or less justly, that their parents are out 0f touch with modern ways; that they are possessive and dominant, that they do not trust their children to deal with crises; that they talk too much about certain problems-and that they have no sense of humor, at least in parent-child relationships.
I think it is true that parents often underestimate their teenage children and also forget hwo they themselves felt when young,
Young people often irritate their parents with their choices in clothes and hairstyles, in entertainers and music. This is not their motive, They feel cut off form the adult world into which they have not yet been accepted. So they created a culture and society of their own. Then, of it turns out that their music or entertainers of vocabulary or clothes or hairstyles irritate their parents, this gives them additional enjoyment. They feel they are superior, at least in a small way and that they are leaders in style and taste.
Sometimes you are resistant, and proud because you do not want to your parents to approve what you do. If they did approve, it looks as if you are betraying your own age group, But in that case, you are assuming that you are the underdog: you can’t win but at least you can keep you honor. This is a passive way of looking at things, it is natural enough after long years of childhood when you were completely under your parents’ control, but it ignores the fact that you are now beginning to be responsible for yourself.
If you plan to control your life, cooperation can be part of that plan. You can charm others, especially parents, into doing things the way you want. You can impress others with your sense of responsibility and initiative so that they will give you the authority to do what you want to do. [br] The first paragraph is mainly about ______.
选项
A、the teenagers’ criticism of parents
B、misunderstanding between teenagers and their parents
C、the dominance of the parents over their children
D、the teenagers’ ability to deal with crises
答案
A
解析
主旨题。文中第一段的中心思想是“年轻人有时会批评他们的父母,说父母应该对孩子和父母之间产生的种种误会负责,这是很自然的事情。”故选A项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3815700.html
相关试题推荐
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
ResponseTimeIsCriticalYou,yesyou,arerespo
Whomthebellwasnamedafteraccordingtomostpeople?[br][originaltext]
Whomthebellwasnamedafteraccordingtomostpeople?[br][originaltext]
ManypeopleinvestinthestockmarkethopingtofindthenextMicrosoftan
随机试题
DuringthefirstyearthatMr.WordsworthandIwereneighbours,ourconvers
WhatdoesDramadonprevent?____________________.[br]Whatarethesymptomsof
TheUSCongressA)TheUScongressisthelegislativebranchofthefede
Anarrowingofyourinterestsisimpliedinalmostanytransitionfroma
Internetuseappearstocauseadropinpsychologicalhealth,accordingtor
下列工程项且中,属于Ⅱ级复杂程度的建筑是:()A.高度大于50m的公共建筑工
能够分解葡萄糖的微生物,在好氧条件下,分解葡萄糖的最终产物为( )。A.乙醇
防止砂土产生液化的方法,最重要的是()。A.改良土质 B.增加土体的密实
下列各项中,可以计算出确切结果的是( )。 Ⅰ.期末年金终值 Ⅱ.期初年金
Bothleadersoftwosidesagreedtosett
最新回复
(
0
)