首页
登录
职称英语
According to the passage, it is not easy to get seal [br] [originaltext] "W
According to the passage, it is not easy to get seal [br] [originaltext] "W
游客
2024-10-24
65
管理
问题
According to the passage, it is not easy to get seal [br]
"We need plenty more seals", Oolak said as they parted. He added, "But you don’t shoot seal in water now for they are hard to get".
Two hours passed, during which Bob had heard Oolak’s rifle crack four or five times. Bob decided to look for his companion and rejoin him. He climbed an ice pinnacle to look. It was a peaceful scene that met Bob’s gaze. White ice stretched before him with little streams flowing across its surface. The low hills and open plains of ice were all bathed in golden sunlight. He did not see Oolak, but he became aware that the dogs had been howling for some time. It dawned on him that the entire team was in an uproar.
When he glanced his way to see what the trouble was, his heart almost froze. Walking toward them was an immense whitish form, sleek head hanging low--a polar bear!
The bear smelled a freshly-killed seal which Oolak had dragged to the sled, and it was this that he was seeking. To the clamor of the dogs he paid no more attention than if it were the buzzing of a fly. In his entire life the huge beast had never known fear, for the. polar bear is the ruler of the ice. He knows no enemies.
选项
A、to look for his companion.
B、to look for seal.
C、to look for a polar bear.
D、to see the beautiful scene.
答案
A
解析
根据题干可知,Bob要寻找的可能是海豹,而不是北极熊,故C 很可能不是答案。由原文中的Bob decided to look for his companion and rejoin him可知,答案为A 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3815125.html
相关试题推荐
Accordingtothenewsitem,manyCanadiansgatheredinMontreal[originaltext]
Accordingtothepassage,itisnoteasytogetseal[br][originaltext]"W
Accordingtothepassage,itisnoteasytogetseal[br][originaltext]"W
Accordingtothepassage,itisnoteasytogetseal[originaltext]"Weneed
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]I:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]I:Hello,Nancy.Iknowy
Nancybecameataxidriverbecause[br][originaltext]I:Hello,Nancy.Iknowy
Japan’sdemandforimportslastmonth[br][originaltext]Japan’stradesur
Japan’sdemandforimportslastmonth[br][originaltext]Japan’stradesur
Untilwhattimewillthetornadowatchbeineffect?[br][originaltext]We
随机试题
Forsometimepastithasbeenwidelyacceptedthatbabies—andothercreatur
Ifyou’rehappyandyouknowit,maybeyoureallyshouldclapyourhands.Tha
EightStepstoWritingaGreatPaperI.Startassoonaspossible—Usuallyyou
Presidentwillmakehiscaseforhis$1.6trilliontaxcutplan,deliverin
[img]2021m3x/ct_ve01004002m_eyyjsbcloze_0250_202103[/img]Lastweek,onB
Whatishappiness?WeAmericansbelievethattherightto【C1】______happine
使变性DNA复性的条件是()。A.温度要逐渐冷下来 B.DNA不均一时易复性
2012年1-4季度人均消费支出八大类中,家庭设备用品及服务比医疗保健多:(
组织应当要求被审计单位迅速回应并列出已实施的纠正措施的原因是()。A.尽可能
用移动平均法预测C产品2014年前三个月的市场销售额(n=3)。(注:计
最新回复
(
0
)