首页
登录
职称英语
Which of the following details is CORRECT? [br] [originaltext] [24]Brazil is
Which of the following details is CORRECT? [br] [originaltext] [24]Brazil is
游客
2024-10-19
56
管理
问题
Which of the following details is CORRECT? [br]
[24]Brazil is synonymous with what is called "The Beautiful Game," a style of football that features precise passing, dazzling footwork, and amazing goal scoring. [25]Brazil lost only twice in 18 games on its way to the World Cup, and has captured the coveted trophy five times. Brazil is also the reigning champion, having defeated Germany, 2-0, in the final four years ago. International football expert commentator Derek Rae from Scotland says even if Brazil suffered a first-round setback this year, the South Americans are the team to beat.
选项
A、2.
B、3.
C、4.
D、5.
答案
D
解析
新闻提到,巴西五次获得世界杯冠军。故选项D为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3807588.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingdetailsisCORRECT?[br][originaltext][24]Brazilis
WhichofthefollowingdetailsisCORRECT?[originaltext][24]Brazilissynon
WhatisthemainpurposeofMr.Lorden’svisitthistime?[br][originaltext]W:
WhatisthemainpurposeofMr.Lorden’svisitthistime?[br][originaltext]W:
WhatisthemainpurposeofMr.Lorden’svisitthistime?[originaltext]W:Welco
Thewomanseemsunconvincedthatitwillraintodaybecause[originaltext]M:The
ThepurposeofMr.Saunders’visitisto[br][originaltext]W:Pleasehavease
ThepurposeofMr.Saunders’visitisto[br][originaltext]W:Pleasehavease
WriteonANSWERSHEETTWOanoteofabout50-60wordsbasedonthefollowing
WhichofthefollowingadverbscanNOTbeusedtocomplete"itis______toodif
随机试题
[originaltext]Howlonghaveyoubeenworkinginthiscompany?[/originaltext][o
[originaltext](13)Wereportedaboutastudythatshowedeatingevenalittle
《著作权法》第52条:“复制品的出版者,制作者不能证明其出版、制作有合法授权
水库工程应预测对库区及坝下游地区()水环境状况的影响。A.水量 B.水体稀
月经量少,点滴即净,色淡无味,伴头晕眼花,心悸怔忡,舌淡脉细,首选方剂是A.归脾
体内发育最快的免疫球蛋白是()A.IgD B.IgG C.IgA
在已浇筑的混凝土强度未达到()前,不得在其上踩踏、堆放荷载或 安装模板及支架。
贯穿2008年修订的《中小学教师职业道德规范》的核心和灵魂是()A.鼓励和赞美
影响土壤环境的因素中,与土壤中的重金属化合物的溶解状况密切相关的是( )。A.
关于合同价款及计价方式的说法,错误的有()。A.实行招标的工程合同价款应在
最新回复
(
0
)