首页
登录
职称英语
Because of Israeli ______ on Hamas leaders, other cabinet members were sworn in
Because of Israeli ______ on Hamas leaders, other cabinet members were sworn in
游客
2024-10-01
49
管理
问题
Because of Israeli ______ on Hamas leaders, other cabinet members were sworn in by a video link from the West Bank city of Ramallah.
Hamas cabinet members put their hands on a copy of the Muslim holy book, the Koran, and swore to be loyal to the "homeland and its holy places", as they took the oath of office. Of the 24 cabinet members, 14 have served time in Israeli jails. Palestinian President Mahmoud Abbas presided over the ceremony in the Gaza Strip where Hamas Prime Minister Ismail Haniyeh, Foreign Minister Mahmoud Zahar, and other leading members of the cabinet reside. Because of Israeli travel restrictions on Hamas leaders, other cabinet members were sworn in by a video link from the West Bank city of Ramallah. At a news conference, following the swearing-in ceremony, Prime Minister Haniyeh pledged to support any peace initiatives that President Abbas pursues as the head of the Palestine Liberation Organization. Haniyeh says Hamas will support any negotiations that President Abbas undertakes to ease tensions in the region and that his government will study any peace initiatives that follow what he describes as "Palestinian principles".
选项
A、economic sanction
B、travel restrictions
C、freedom restrictions
D、election restrictions
答案
B
解析
细节题。文中提到:由于以色列限制哈马斯领导人的行动(travel restrictions),其他的内阁成员通过视频连接西岸城市拉马拉进行宣誓。故选项B正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3781598.html
相关试题推荐
TheU.S.willcometoloseitsleadingplaceintechnologyprobablybecause_____
TheU.S.willcometoloseitsleadingplaceintechnologyprobablybecause_____
"Lookatthoseprettygirls’skirts"is______,becauseitisnotclearwhethert
TheU.S.govemmentisopposedtothetransactionbecauseitisafraidthat_____
TheU.S.govemmentisopposedtothetransactionbecauseitisafraidthat_____
StevewantstotraveltoLondonbytraininsteadofbusbecause[br][originalt
StevewantstotraveltoLondonbytraininsteadofbusbecause[br][originalt
StevewantstotraveltoLondonbytraininsteadofbusbecause[originaltext]W:
Morethanone______dismissedfromthecompanybecauseofthefinancialcrisis.A、
Mr.Brownbroughtwithhimonlyafewthingsbecause______.[br][originaltex
随机试题
You_____seeher,butImust.A、haven’tB、mustn’tC、needn’tC句意:“你不需要见她,但我必须见。”本题
Oneofthemostcommonhumanfearsisscarcity.Manypeopleareafraidofno
Whilebeingquestionedonthecourt,themandenied______theoldlady’snecklac
[originaltext]M:Howdifferentwouldyouimaginethelearningofasecondlangu
欧洲中世纪兴起的结合别墅建筑,利用地形高差,运用叠水、喷泉、雕刻及经过修剪的树木
根据制订的编制方案和确定的定额项目,收集和整理各种数据,对各种资料进行深入细致地
最有效的单克隆抗体纯化方法是A:凝胶过滤法B:盐析法C:亲和层析法D:离子
(2018年真题)实行会员分级结算制度的期货交易所,只对结算会员结算。()
下列关于远期价格的公式的说法中,正确的有()。A.资产的远期价格仅与当前的现货价
一级公路,面层为沥青混凝土AC-16,基层为沥青稳定碎石,在面层与基层间应设(
最新回复
(
0
)