首页
登录
职称英语
Which Vitamin Boosts Brain Power? Vitamin E h
Which Vitamin Boosts Brain Power? Vitamin E h
游客
2024-09-30
14
管理
问题
Which Vitamin Boosts Brain Power?
Vitamin E has been touted for its anti-aging and anti-cancer benefits because, as an antioxidant, it counters the destructive action of molecules called free radicals. Now a study has shown vitamin E may also help the memory loss and impaired thinking that occurs in the elderly.
Researchers at the Rush Institute for Healthy Aging in Chicago conducted a three-year study involving nearly 3,000 people older than 65 to investigate the cognitive effects of vitamin E in food and supplements.
By comparing the average scores of four different tests of memory and perception, the researchers were able to track change in cognitive function with age. The participants also completed dietary questionnaires periodically, which enabled the researchers to determine their vitamin E intake.
The study found that the higher the intake of total vitamin E, the less change there was in the people’s average test scores each year. And those men and women who consumed the most vitamin E had a 36 percent lower rate of decline in their average test scores than those who consumed the least vitamin E. Other antioxidants, such as vitamin A, carotene and vitamin C, had little effect on the results.
Those who took supplements but got little vitamin E from food appeared to have the same protective benefit from the vitamin as those who consumed high amounts of E in their diets, says Martha Clare Morris, an assistant professor at Rush-Presbyterian-St. Luke’s Medical Center. Several clinical trials are underway to compare protection from cognitive decline in people taking a supplement or a placebo, she says. In this study, the majority who took a supplement reported taking 400 IU a day. [br] The test conducted is mainly on______.
选项
A、anti-aging effect
B、cognitive function
C、vitamin E intake
D、antioxidants
答案
B
解析
根据文章开头和接下来的讨论,可以看出研究比较的主要是维他命E提高人们的认知能力的作用,如show vitamin E may also help the memory loss and impaired thinking,还有to investigate the cognitive effects of vitamin E,然后就是track change in cognitive function with age。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3780719.html
相关试题推荐
Thesyntheticvitaminsareidentical______thosenaturallypresentinourfood.A、
Vitamins,andmineralssuchasiron,calcium,areanothergroupofessentialnut
Thereisnoreasontheyshouldlimithowmuchvitaminyoutake,______theycan
WhichVitaminBoostsBrainPower?VitaminEh
WhichVitaminBoostsBrainPower?VitaminEh
WhichVitaminBoostsBrainPower?VitaminEh
WhichVitaminBoostsBrainPower?VitaminEh
Ireland______beautifulbeaches,greatrestaurantsandfriendlylocals.A、boostsB
Vitamins,andmineralssuchasiron,calcium,areanothergroupofessentialnut
Thesyntheticvitaminsareidentical______thosenaturallypresentinourfood.A、
随机试题
Theymayappeartobemarvelsofmodernscience.Buttheideasthatledtot
Ifyou’reinchargeofChristmasdinner,withallitsinterconnectedtasksa
根据市场风险产生的原因,可以将市场风险分为()。 Ⅰ.利率风险 Ⅱ.汇率风
写字楼项目的产品技术性与(),决定了写字楼项目运作的专业性。A:客户非个体属性
把下面的六个图形分为两类,使每一类图形都有各自的共同特征或规律,分类正确的一项是
2020年,我国粮食种植面积11677万公顷,比上年增加70万公顷。其中,稻谷种
2019年上半年,我国服务进出口总额达到26124.6亿元,同比增长2.6%。其
(2019年真题)下列不属于公积金个人住房贷款业务操作模式的是()。A.“公积
A. B. C. D.
岩石分级是根据()的大小。A.开挖深度 B.天然湿度下平均密度 C.坚
最新回复
(
0
)