首页
登录
职称英语
On a cold January morning in 1936, George V was given a king’s burial. Follo
On a cold January morning in 1936, George V was given a king’s burial. Follo
游客
2024-09-25
47
管理
问题
On a cold January morning in 1936, George V was given a king’s burial. Following his coffin was his eldest son, the handsome, much loved, Prince of Wales. He was about to be proclaimed the next king of England. He was that exceptional thing: a model royal. He was at ease in every company. Everyone expected him to shake the stuffiness out of the monarchy. But as time passed, as he spanned between the royal duties, people began to remark that the prince was approaching 40 and still unmarried. Only a privileged few knew that he’d been stepping out with the mysterious American, a woman who was cheating on her husband with the future king of England. This was the lady known as Wallis Simpson, whom he was determined to marry.
So now he was king, but no one could persuade him to give up Wallis. Not even Prime Minister Stanley Baldwin who spoke for the nation when he said Britain did not want an American divorcee for a queen. Ministerial car shuttled between Westminster and Buckingham Palace but the king could not be budged. He was forced to abdicate(退位)and all over the country flags flew at half-mast.
In the summer of 1937 there was a quiet wedding in France. The couple looked a bit nervous, especially the groom, but only a year before he’d been a king. Now he and his wife would be called the Duke and Duchess of Windsor.
So now the man who’d given up a kingdom and a woman who’d given up two husbands embarked on their endless round of fun and gaiety. In the war years they’d been trapped in the Bahamas, but emerged every now and then to attend the great cultural festivals where they startled the locals with the brilliance of their attire. But the man who’d been a king found he was now only a celebrity. There were even rumors that he and the Duchess were breaking up so they had to parade their devotion for the cameras.
Four years later it was the nation’s turn to mourn the Duke and to reflect on one man’s decision to trade the crown of England for the love of Wallis and the price they had both had to pay. [br] Which of the following statements about the Prince of Wales is NOT true?
选项
A、He was the eldest son of George V and the next king of England.
B、He was an exemplary royal and in good terms with every company.
C、He was expected to bring some changes to the monarchy system.
D、He remained unmarried for a respectable mysterious American woman.
答案
D
解析
细节题。根据第一段最后三句,威尔士王子已年届四十却迟迟未婚,与一位美国已婚女士有染,可知,这位女士并不受人尊敬,故[D]与原文不符,为正确选项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3773562.html
相关试题推荐
WhycannotGeorgeandShirleydecidethetimeandplace?A、Becauseitdependson
WhatisGeorgegoingtodothismorning?[originaltext]M:Hello,isthatShirley?
FromthepassagewemayconcludethatGeorgeWashingtontookthesideoftheA、Ca
Whydoesthewomanfeeldesperate?[originaltext]W:Goodmorning,Dr.Smith.I’m
Johnalwaysfeelssluggishfirstthinginthemorning.Theunderlinedpartmeans
Ifyougototheparkeverydayinthemorning,youwill______findhimdoingp
Thedeathsofsuch______actorsasJohnCandyandGeorgeBurnstellusthatthe
OnacoldJanuarymorningin1936,GeorgeVwasgivenaking’sburial.Follo
OnacoldJanuarymorningin1936,GeorgeVwasgivenaking’sburial.Follo
WheredidtheRomansbuildLondon?[br][originaltext]Goodmorning,ladies
随机试题
[audioFiles]audio_eusm_0092(20106)[/audioFiles]A、Sheisnotgoodatwriting.B、
Long______toharmfulpollutantsismostlikelytoleadtoadeclineinhealth.
当被问及他们的孩子为什么学得好时,大多数亚洲父母都说是“用功”,而美国父母则说是“天赋”。(while)Whenaskedwhytheirchildre
Fromthebeginning,America,anationofimmigrants,welcomedpeopledesiri
胎盘产生的胎盘生乳素,正确的是A.是由合体滋养层细胞贮存及释放 B.是一种甾体
某社区将老年居民口述的社区发展历程制作成小册子,让所有居民了解社区历史。这项工作
基金管理过程中的费用不包括()。A.申购费 B.基金管理费 C.基金托管费
关于家庭社会工作,下列表述不正确的是()。A.家庭社会工作目的是通过协调家庭成
下列事项中,需要注册会计师合理运用职业判断的重要领域有( )。A.评价管理层是
竣工阶段发包人接受了承包人提交并经监理人签认的竣工付款证书后,承包人不能再对(
最新回复
(
0
)