首页
登录
职称英语
What does the study reveal? [originaltext]The amount of plastic waste flowing in
What does the study reveal? [originaltext]The amount of plastic waste flowing in
游客
2024-08-13
78
管理
问题
What does the study reveal?
The amount of plastic waste flowing into the ocean could triple in 20 years unless businesses and governments act to reduce plastic production.That warning comes from a new study that appeared recently in the publication Science.The study, called “Breaking the Plastic Wave”, identified measures that could reduce plastic pollution that gets into the ocean by 80 percent.If no action is taken,however,the amount of plastic going into the sea every year will rise from 11 million metric tons to 29 million metric tons by 2040,the study said.
选项
A、The amount of plastic waste in the world may double in 20 years.
B、Some new products will take the place of plastic in the near future.
C、If we don’t take measures more plastic will flow into the ocean.
D、New ways have been found to turn plastic waste into useful material.
答案
C
解析
根据新闻定位句可知,研究表明,如果不采取行动,到2040年,每年流入海洋的塑料数量将从1100万吨上升到2900万吨。故选C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3718232.html
相关试题推荐
WhatisGlaeser’sopiniontowardscities?[br][originaltext]Faiza:Bigcities
WhatisGlaeser’sopiniontowardscities?[br][originaltext]Faiza:Bigcities
WhatisGlaeser’sopiniontowardscities?[br][originaltext]Faiza:Bigcities
WhatisGlaeser’sopiniontowardscities?[originaltext]Faiza:Bigcitiesarevi
Howwillthemangototheskislopesafterhisairjourney?[originaltext]W:Th
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[br][originaltext]A
Howmanypeoplediedunderthelamivudinedrugtreatment?[originaltext]Adoctor
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
随机试题
Youaregoingtograduatefromthecollegeandsaygoodbyetoyourteacher.Writ
TheSecurityCouncilisthemostpowerfulbodyintheUN.Itisresponsible
梁的立面图还表示钢筋在梁内上下、左右的配置。
瓦面和版面包括()分项。A.找平层 B.保温层 C.金属板铺装 D.玻璃采
下列关于电子标签(RFID)与条形码(barcode)标签的叙述,正确的是(
基金管理人应在法定期限内披露基金招募说明书、定期报告等文件,在重大事件发生之日起
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
简要说明提取关键绩效指标的程序和步骤。(15分)
维生素D缺乏时会导致A.角膜软化症 B.成人佝偻病 C.脚气病 D.坏血病
关于纵向离散系数DL与横向离散系数My说法正确的有( )。[2013年真题]A
最新回复
(
0
)