首页
登录
职称英语
What do we learn from the news? [originaltext]During the COVID-19 pandemic, pets
What do we learn from the news? [originaltext]During the COVID-19 pandemic, pets
游客
2024-08-13
68
管理
问题
What do we learn from the news?
During the COVID-19 pandemic, pets have only become more important. They have added enjoyment and humor to lives lived indoors. And they keep us company. However, as more people are still working from home because of health restrictions, the animals they keep are causing new problems too. But first, let’ s talk about the good side. For many dogs, the quarantine may seem perfect. Their owners are around all the time, or as we say, 24 hours a day, 7 days a week. So, there might be more time for walks and more treats. Sleeping on the bed at night? Not a problem.
选项
A、Pets get infected just like humans during the COVID-19 pandemic.
B、People enjoy their pets’ company all the more during the COVID-19 pandemic.
C、Pets have to be placed in restricted areas during the quarantine.
D、People must keep a distance from their pets during the quarantine.
答案
B
解析
题目问的是我们从这篇新闻中可以知道什么。新闻开头提到在COVID-19流行期间,宠物变得更加重要。它们陪伴着我们,为室内生活增添了乐趣和幽默。故答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3717955.html
相关试题推荐
WhatisGlaeser’sopiniontowardscities?[br][originaltext]Faiza:Bigcities
WhatisGlaeser’sopiniontowardscities?[originaltext]Faiza:Bigcitiesarevi
WhyisRachelcomingtoseeDr.Jones?[br][originaltext]M:Comein.Ah,good
WhyisRachelcomingtoseeDr.Jones?[br][originaltext]M:Comein.Ah,good
WhyisRachelcomingtoseeDr.Jones?[br][originaltext]M:Comein.Ah,good
Whereisthewoman?[br][originaltext]W:Ihaveapaininmylowerback.Itre
Whereisthewoman?[br][originaltext]W:Ihaveapaininmylowerback.Itre
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
WhatdoesAlansayabestboyis?[br][originaltext]W:Isupposethefirstque
WhatdoesAlansayabestboyis?[originaltext]W:Isupposethefirstquestion
随机试题
Readthearticlebelowaboutasoftwarecompany.Choosethebestsentencefromt
[originaltext]M:Icouldn’tputupwithmywifeanylonger.Idon’tknowwhysh
Aroundtheworldmoreandmorepeoplearetakingpartindangeroussportsan
高中体育《足球脚内侧踢球、跳远的助跑和起跳技术》 一、考题回顾
A.过敏性紫癜肾炎 B.风湿性关节炎 C.幼年类风湿关节炎 D.过敏性紫癜
(2017年11月)员工薪酬激励计划的作用有()A.有利于充分调动员工的工作积
婴儿注意的发展趋势主要表现在对注意内容的选择性,这包括()。 (A)受刺激
患者男,45岁。右舌中1/3边缘出现溃疡1个月,扩展较快,伴疼痛。近1周出现右下
甲在某饭店吃饭时,将手机遗忘在座位上,店主乙发现后没有联系失主,而是换卡自用。一
混凝土的养护严禁采用()。A.地下水 B.自来水 C.河水 D.海水
最新回复
(
0
)