首页
登录
职称英语
[originaltext] The National Center for Education Statistics did its latest re
[originaltext] The National Center for Education Statistics did its latest re
游客
2024-08-03
44
管理
问题
The National Center for Education Statistics did its latest research and found that more than one million American students learned at home. That was more than two percent of the school-age population.
The report said the number of home-schooled students had increased. In 1999, about 850,000 students were considered home-schooled. This meant they were taught at home instead of at school for at least part of their education. The students’ time spent in public or private schools could not be more than twenty-five hours a week. Michael Viscardi, for example, has been taught mostly at home, but with advanced math classes at a local university.
The researchers asked parents why they home-schooled their children. 31% said the most important reason was concern about the environment of the local schools. 30% said it was to provide religious instruction. 16% said they were not satisfied with the quality of the instruction in the local schools.
Critics of home-schooling say children need to attend school to help them learn social skills. They also say that some home-schooled children do not get a very good education. Still, all fifty states and the District of Columbia permit home-schooling. But some require more parent preparation or student testing than other states do.
选项
A、850,000.
B、More than 1,000,000.
C、25,000,000.
D、More than 2,000,000.
答案
B
解析
短文一开始就说全国教育统计中心最新一项研究表明有一百多万学生在家里接受教育。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3704235.html
相关试题推荐
Theneedforasatisfactoryeducationismoreimportantthaneverbefore.No
ThesixteenthinternationalAIDSconferenceopenedonSundayinToronto,Can
ThesixteenthinternationalAIDSconferenceopenedonSundayinToronto,Can
ThesixteenthinternationalAIDSconferenceopenedonSundayinToronto,Can
ThesixteenthinternationalAIDSconferenceopenedonSundayinToronto,Can
ThesixteenthinternationalAIDSconferenceopenedonSundayinToronto,Can
StatisticsshowthatinsomepartsofAfrica,obesity______morechildrenthanma
Whatarethespeakerstalkingabout?[br][originaltext]W:Idon’treallyhave
Whatarethespeakerstalkingabout?[originaltext]W:Idon’treallyhaveanyex
Whatcanwelearnfromthesurvey?[br][originaltext]Washington—Asurveysaid
随机试题
Whenheleft______college,hegotajobas______reporterinanewspaperoffi
Researchshowsthateveryonedreamsquitefrequentlyeverynight.Weusually
[originaltext]M:Ihearyouaremovingsoon.W:That’strue.Ijustcan’tsleep
综合治理白色污染的各项措施中最有前景的是()。A.填埋或向海里倾倒处理 B.
A.健康教育 B.健康干预 C.卫生宣传 D.爱国卫生运动 E.社会动员
下列疾病,可以出现凝血时间缩短的是A.先天性凝血酶原缺乏症 B.纤维蛋白原
共用题干 HospitalMistreatmentAccordingto
社会工作者小张负责某社会工作服务机构的志愿者管理,下列小张的工作,属于志愿者管理
某施工现场有装载机2台,由施工企业租得,台班单价5000元/台班,租赁费为200
在Ⅰ型超敏反应中具有重要负反馈调节作用的细胞是A.中性粒细胞 B.肥大细胞
最新回复
(
0
)