首页
登录
职称英语
[originaltext] Three-quarters of teachers said the Internet and digital searc
[originaltext] Three-quarters of teachers said the Internet and digital searc
游客
2024-08-02
52
管理
问题
Three-quarters of teachers said the Internet and digital search tools have had a "mostly positive" effect on their students’ research habits and skills. (11) But 87 percent agreed that these technologies are creating an "easily distracted generation with short attention spans." And 64 percent said the technologies "do more to distract students than to help them academically." (12) Many students think "doing research" now means just doing a quick search on Google. Judy Buchanan is a deputy director of the National Writing Project and a coauthor of the report. (13)Ms. Buchanan says digital research tools are helping students learn more, and learn faster. (14)But one problem that survey found is that many students are lacking in digital literacy. In other words, they trust too much of the information they find on the Internet. Judy Buchanan says these students have not developed the skills they need to judge the quality of online information. Many teachers are also concerned that the Internet makes it easy for students to copy work done by others instead of using their own abilities.
11. What impact does the digital age have on students according to teachers?
12. What does "doing research" mean to many students?
13. What does Ms. Buchanan say about digital research tools?
14. What is the problem found in the survey?
选项
A、Many students can’t get updated online information.
B、Many students do not make the most use of printed books.
C、Many students can’t judge the quality of online information.
D、Many students do not trust the information found online.
答案
C
解析
短文结尾处提到,调查中发现的一个问题是,许多学生缺乏数字文化。换句话说,他们过于相信互联网上找到的信息。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3701707.html
相关试题推荐
BeingthefounderoftheInternet’slargestencyclopaediameansJimmyWales
BeingthefounderoftheInternet’slargestencyclopaediameansJimmyWales
WhathaveEuropeanfoodmanufacturersbeengivenoneyeartodo?[originaltext]T
WheredidAlbertoContadorhavethetestforthebannedsubstance?[originaltext
WhatwasthepurposeofJoe’sskateboardjourney?[br][originaltext]W:Welcome,
WhatwasthepurposeofJoe’sskateboardjourney?[br][originaltext]W:Welcome,
WhatwasthepurposeofJoe’sskateboardjourney?[originaltext]W:Welcome,JoeD
ChrisissurprisedthatHollyhasleftthecafe.[br][originaltext]M:Hello,Ho
ChrisissurprisedthatHollyhasleftthecafe.[br][originaltext]M:Hello,Ho
ChrisissurprisedthatHollyhasleftthecafe.[br][originaltext]M:Hello,Ho
随机试题
Forthefirsttimeindecades,researchersarereportingasignificantdrop
EmilyandBolton-St.Johnsabidetoexactlythesamerulesaseveryotherfirmi
他跑得够快了。Heisrunningfastenough.
Ifyouweretobeginanewjobtomorrow,youwouldbringwithyousomebasic
Mostparents,Isuppose,havehadtheexperienceofreadingabedtimestory
[originaltext]M:(9)Isthistheworkshoptoprepareforaninterview?Iamtryin
税务机关在对某企业进行纳税检查过程中,发现该单位在经营期间偷逃增值税50000元
哺乳时母亲最佳的体位是A.俯卧位 B.坐位 C.头侧位 D.左侧卧位 E
人在每一瞬间,将心理活动选择了某些对象而忽略了另一些对象。这一特点指的是注意的(
甲公司是一家上市公司,按照有关法律法规的规定,该公司需要定期进行信息披露。下列不
最新回复
(
0
)