首页
登录
职称英语
No one knows exactly how many disabled (残废的) people there are in the world, b
No one knows exactly how many disabled (残废的) people there are in the world, b
游客
2024-07-29
59
管理
问题
No one knows exactly how many disabled (残废的) people there are in the world, but estimates suggest the figure is over 450 million. The number of disabled people in India alone is probably more than double the total population of Canada.
In the United Kingdom, about one in ten people have some disability. Disability is not just something that happens to other people. As we get older, many of us will become less mobile (可动的), hard of hearing or have failing eyesight.
Disablement can take many forms and occur at any time of life. Some people are born with disabilities. Many others become disabled as they get older. There are many progressive disabling diseases. The longer time goes on, the worse they become. Some people are disabled in accidents. Many others may have a period of disability in the form of a mental illness. All are affected by people’s attitude towards them.
Disabled people face many physical barriers.
Friends, imagine how you would manage if you could not get up steps, or onto buses and trains. How would you cope if you could not see where you were going or could not hear the traffic? But there are other barriers prejudice can be even harder to break down and ignorance inevitably represents by far the greatest barrier of all. It is almost impossible for the able-bodied to fully appreciate, what the severely disabled go through, so it is important to draw attention to these barriers and show that it is the individual person and their ability, not their disability, which counts.
选项
A、the exact number of disabled people in the world is 450 million
B、the number of disabled people in Canada is more than the population of India
C、there are so many disabled people in the world
D、the disabled in India is the greatest on earth
答案
C
解析
从第一段我们可以看出,地球卜的残疾人人数据估计大约是450 million。所以A答案是错误的。也可以从第一段得知,印度的残疾人人数比加拿大的多,所以B答案也是错误的。至于D答案说印度是全球人口最多的国家,本文根本就没提到。所以应该选 C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3697081.html
相关试题推荐
Theyoungpeopleofthepresentdayambeyondmycomprehension.A、现在的年轻人超出了我的综合判断
Nooneknowsexactlyhowmanydisabled(残废的)peoplethereareintheworld,b
[originaltext]W:HowmanypeoplehasthebosschosenforthebusinesstriptoF
Mostpeoplefoundtheseeminglyendlessmeeting(endure)______.unendurable本题测试
[originaltext]M:Herweare,madam.ThisisthePeople’sHospital.W:Thankyou
Whileshopping,peoplesometimescan’thelp______(persuade)intobuyingsometh
Itisunderstoodthatinafavorableclimate______.[br]Thepeoplehadtolea
Whatkindofpeopleweretheninecontestants?[br]Whichofthefollowingstate
Whatkindofpeopleweretheninecontestants?[br]Theothereightcontestants
Peoplehave(11)flyingsaucersforovera(12)yearsnowandscientistshav
随机试题
ThedangerousideaClicktotheSixthCenturyBC.Hi
[originaltext]Howoftendoesthegirlhavethepianolesson?[/originaltext]A、Tw
[originaltext]Silenceisunnaturaltoman.Hebeginslifewithacryanden
PassageEight[br]Whatdoestheword"aggregate"inParagraphOneprobablymean
局麻药经静脉注入而产生麻醉者称静脉麻醉下列哪种药物注入后会引起血压升高,心率下降
股权投资基金募集机构应当向投资者揭示基金风险,以下应作为特殊风险事项向投资者进行
企业的( )集中反映了企业经济活动的效益,是衡量企业经营管理水平和经济效益的重
按Steiner头影测量法,我国汉族正常∠SNA的平均角度为A.79°±1。
下列选项中,属于建设工程物资需求计划编制依据的是()。A.市场供应信息 B.货
电缆上装设的标志牌,应注明的内容有( )。A、线路编号 B、电缆型号 C
最新回复
(
0
)