首页
登录
职称英语
Many people say the world is becoming a more dangerous place. In almost every
Many people say the world is becoming a more dangerous place. In almost every
游客
2024-07-29
54
管理
问题
Many people say the world is becoming a more dangerous place. In almost every area of the world, something bad is happening. Many countries are having political problems. Some are fighting wars with their neighbors. In others, people are making trouble against their own government and fighting wars. Terrorists are taking hostages and hijacking planes (劫机) to make demands on their government or on the government of another country. Some countries are violating (侵犯) the human rights of some of their citizens. People in those countries as well as in other countries are against the government.
Besides political problems, there are also economic problems. In some countries, there is not enough food, and people are starving. In other countries, such as the U. S., unskilled workers are losing their jobs as technology keeps increasing.
There are also many social problems. In the U. S., for example, more and more people are getting divorced, and the children are growing up in single-parent families. Many young women are having babies without getting married. More and more young people are suing drugs.
选项
答案
Political problems,economic problem and social problems
解析
本题是细节题。文章中每一段都提出一种类型的问题,即political,economic and social problems。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3696855.html
相关试题推荐
Gettingacoldorcatchingthefluisacommoncomplaintforpeopleeveryye
Gettingacoldorcatchingthefluisacommoncomplaintforpeopleeveryye
Water...thisfive-letterwordisonethatCaliforniansseealmostdailyinhe
Water...thisfive-letterwordisonethatCaliforniansseealmostdailyinhe
Peoplearenotgenerallyawareofthepopularityofpetownership.Research
Peoplearenotgenerallyawareofthepopularityofpetownership.Research
Everyyear,millionsofpeoplewanttoloseweightorgetintoshapebutlac
Everyyear,millionsofpeoplewanttoloseweightorgetintoshapebutlac
Everyyear,millionsofpeoplewanttoloseweightorgetintoshapebutlac
Scienceandtechnologybringconveniencetomankind.Peopleenjoythebenefitso
随机试题
Utopiaistheworkof______A、SpenserB、DonneC、BlakeD、MoreD
ReadthetextbelowandanswerQuestions28-40.TheBirdmenWillpeoplefinally
[originaltext]W:Comein,please.M:Goodafternoon,Mrs.Smith.W:Goodaftern
Iwanttowriteanarticlethatwillattractpublicattentiontothemoralandl
It’sindicatedinthepassagethatsomethingimportantshouldbeknownforus__
阅读~高中语文教师讲授必修(3)《老人与海》的课后教学反思(节选),按要求答题。
右边四个图形中,只有一个是由左边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
关于宫内节育器放置时间,下列说法错误的是( )。A.剖宫产术后半年 B.人工
右边四个图形中,只有一个是由左边的四个图形拼合(只能通过上、下、左、右平移)而成
下列选项中,期货公司不能基于客户委托从事的营利性活动有()。A.为客户设计
最新回复
(
0
)