首页
登录
职称英语
[originaltext] A new report says the cast of studies at public colleges in t
[originaltext] A new report says the cast of studies at public colleges in t
游客
2024-06-10
56
管理
问题
A new report says the cast of studies at public colleges in the United States increased fourteen percent this year. This is the biggest increase in tuition in thirty years. But the study also found that the average student pays a lot less than the published costs of a college education, because of grants. And it points out that American students received a record amount of financial aid last year.
Students do not have to repay grants, unlike financial aid in the form of loans. About half of American college students receive grants. This means that education costs differ from student to student.
The report is from the College Board. This is a non-profit membership group of schools and other educational organizations. One of its best-known jobs is to administer college entrance tests.
The College Board says tuition at two-year public colleges rose at the same rate as four-year schools.
The College Board says the increases were mainly caused by cuts in state spending on education. But a congressman says colleges have increased their prices in both good and bad economic times. John Boehner of Ohio is chairman of the House Committee on Education and the Workforce. He says colleges do not want to talk about their decisions to spend money to build things like rock-climbing walls.
The College Board collected information from four-thousand colleges and universities. It says the average total charge for students who live at a public college in their state is ten-thousand-six-hundred dollars. While tuition rose fourteen per cent this year, housing and other costs increased at a lower rate.
At a private college, total charges are almost twenty-seven-thousand dollars. That is an increase of about six percent over last year.
选项
A、It is a kind of costs the students should pay for studies.
B、It is a form of financial aid the students don’t have to pay hack.
C、It is the money that the students get from the colleges.
D、It is a kind of loans the students should repay when they have jobs.
答案
B
解析
该题问“根据本段,‘助学全’是什么?”文中提到And it points out that American students received a record amount of financial aid last year. Students do not have to repay grants,unlike financial aid in the form of loans.(同时指出美国学生去年也收到了前所未有的财政资助。不像其它贷款形式,助学金是不需要还的。)由此可见,助学金是一种财政资
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3627981.html
相关试题推荐
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfasterth
[originaltext]Atonetime,computerswereexpectedlargelytoremovethenee
[originaltext]Atonetime,computerswereexpectedlargelytoremovethenee
[originaltext]M:Hello,NationalExpressCourierCompany,CustomerServiceDepa
[originaltext]M:Hello,NationalExpressCourierCompany,CustomerServiceDepa
[originaltext]TheFoodandDrugAdministrationis,again,threateningtoimp
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]W:OK,Mr.Taylor,let’sgoaheadandbegin.Firstofall,tellm
[originaltext]M:Howisschoolgoing,Barbara?Areyoutakinganynewclasses?
[originaltext]M:Howisschoolgoing,Barbara?Areyoutakinganynewclasses?
随机试题
ItisoftenrealizedthatwomenheldahighplaceinsouthernEuropeansocie
Vernalpoolsareamongthemost(i)______ofponds:theyformasaresultofsno
[originaltext]M:Iwanttoregisterforthismathematicscourse.W:I’msorryr
______moresunlight,thesevegetableplantsgrowmuchbetterthisyear.A、Torec
[originaltext]M:WelcometoBritain.[6]MayIseeyourpassportandpapers,ple
某分行一年内已处理的抵债资产总价(列账的计价价值)为5000万元,一年内待处理的
下列选项属于阳的事物或现象是()A.下降 B.静止 C.涩脉 D
素养即教养,努力提高员工的素养,养成良好的作业习惯,严格遵守行为规范,而不需要别
2008-172.治疗肺痈恢复期,宜选 A.加味桔梗汤B.沙参清肺
降低照明灯端电压偏差的主要好处有()。A.使照度比较稳定;B有利于照明节电;
最新回复
(
0
)