首页
登录
职称英语
[originaltext] Most sillgle-Parent families result when a marriage ends in
[originaltext] Most sillgle-Parent families result when a marriage ends in
游客
2024-05-29
51
管理
问题
Most sillgle-Parent families result when a marriage ends in divorce. (29)In most cases the divorced parents decide who will have the children. (30)About 85 percent of the children live with their mother after divorce. However, more divorced men want their children to live with them. Sometimes a divorce causes a dispute about who will care for the children. In these cases a judge decides. In an increasing number of disputes. a judge orders that both parents share the children. Usually the children will live with one parent. and both the mother and father will take part in decisions affecting them. In other cases the children will live with the mother part of the time, and with the father part of the time. Frank and his divorced wife, for example, share responsibility for caring for their 6-year old daughter. The little girl lives with Frank for 10 days, then she lives with her mother for 10 days.
In other cases men care for their children alone. Tony, for example, was 18 when his girlfriend had a baby. His girlfriend disappeared and left the baby behind. Tony decided he wanted to care for his son by himself. Yet he was not sure he knew how to do it. So he joined a group in Boston called Fathers Incorporated. The group offers advice and skills to help. (31)Tony takes care of his son. Tony believes he can be a good parent. He says women have been doing the job for a long time. "So," he says, "why not men?"
选项
A、Alone by themselves.
B、With their mother.
C、With their father.
D、Part of the time with mother, the other with their father.
答案
B
解析
事实细节题。文中第一段第三句提到About 85 percent of the children live with their mother after divorce.“离婚后,大约85%的孩子都会跟母亲住在一起”,因此正确答案为B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3611383.html
相关试题推荐
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]M:IjustwonderwhyJanetneverbecomesanactressintheadvert
[originaltext]Millionsofyearsago,whaleslivedonlandandwalkedonfo
[originaltext]Millionsofyearsago,whaleslivedonlandandwalkedonfo
[originaltext]Iwillletyouknowthatthere’sabigdifferencebetweenun
[originaltext]Iwillletyouknowthatthere’sabigdifferencebetweenun
[originaltext]Itisagreatprivilegeformetobeinvitedtospeakatthe
随机试题
Man:Hi,Linda,areyougoingtoteachafteryougraduatefromthatuniversity?
Lastweekoilpricesfinallystoppedrising.Theynowhoveraround$43abarr
Indeed,almosteveryscientistnowfindsitisimpossibletoreadalltheworks
AtimelystudyinthejournalHumanFactorssuggestswhytextingwhiledrivi
患者,男,43岁。两耳轰鸣,按之不减,听力减退,兼见烦躁易怒,咽干,便秘,脉弦。
【变电运行相关规程及制度】201.当验明设备确已无电压后,应立即将检修设备接地
甲公司位于M市的一座商业楼,建筑面积为6000m2,于2009年6月1日开工,2
下列物质熔点变化顺序中,不正确的是()。A.NaF>NaCl>NaBr>Na
黄土汤的配伍特点A.寒热并用 B.标本兼顾 C.刚柔相济 D.甘苦合用
下列关于各类型国际化经营战略的表述正确的是()A.多国化战略向全世界的市场
最新回复
(
0
)