首页
登录
职称英语
[originaltext] Recently, (35) researchers in England discovered that simpl
[originaltext] Recently, (35) researchers in England discovered that simpl
游客
2024-05-29
81
管理
问题
Recently, (35) researchers in England discovered that simply rinsing your mouth with a sports drink may fight fatigue. In the experiment, which was published online in February in the Journal of Physiology. eight well-trained cyclists completed a strenuous, all-out time trial on stationary bicycles in a lab. The riders were hooked up to machines that measured their heart rate and power output. Throughout the ride, the cyclists were with various liquids in their mouths but did not swallow. (33) Some of the drinks contained carbohydrates, the primary fuel used during exercise. (33) The other drinks were just flavored, sugar-free water. By the end of the time trials, (33) the cyclists who had rinsed with the carbohydrate drinks—and spit them out—finished significantly faster than the water group. Their heart rates and power output were also higher. But when rating the difficulty of the ride, on a numerical scale, their feelings about the effort involved matched those for the water group. In a separate portion of the experiment, (34) the scientists found that areas within the brain that are associated with reward, motivation and emotion were activated when subjects were with a carbohydrate drink. It seems that the brains of the riders getting the carbohydrate-containing drinks sensed that the riders were about to get more calories, which appears to have allowed their muscles to work harder even though they never swallowed the liquid.
选项
A、Introducing readers to unfamiliar situations.
B、Reminding readers of the truth.
C、Informing people new scientific development.
D、Telling people how to serve their communities.
答案
B
解析
短文中提到,讽刺文学激发人们对于真理的意识,提醒人们从大众媒体上所看到的、所听到的、所读到的都只是掺杂了情感并且只是部分真实的,故选B项。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3611016.html
相关试题推荐
[originaltext]W:Doyoulikethedress?M:Iloveit.W:Idesigneditmyself.
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
[originaltext]M:Wherehaveyoubeen?Iwasjustabouttogiveuponyou.F:So
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenamultifoldincreasei
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenamultifoldincreasei
[originaltext]Duringthepastdecade,therehasbeenamultifoldincreasei
[originaltext]Naturaldisastersaffectpeopleatalllevels.Theexperience
[originaltext]Naturaldisastersaffectpeopleatalllevels.Theexperience
随机试题
Whatarethetwospeakersdoing?[br][originaltext]W:Firstofall,Iwouldli
B&ZFromtheDeskofMileMo
Next,let’stalkaboutearthquakesonourPlanet.Somecountrieshavelarge
OnSept.11,thenation’saviationsystemquicklyandsafelylandedalmost4
老龄化社会(anagingsociety)是指老年人口占总人口达到或超过一定的比例的人口结构模型。按照联合国的传统标准是一个地区60岁以上的老人达到
男性,40岁。多饮、多尿、食欲减退伴体重下降4个月。体检:身高171cm,体重6
甲企业是一家2016年设立的重点大型(国务院确定)国有独资公司,该公司在设立董事
下面谱例的曲作者是() A.黄自 B.赵元任 C.沈心工
易伤人血分,可会聚于局部,腐蚀血肉,发为痈肿疮疡的邪气是A.风 B.湿
关于债券的流动性,下面判断错误的是()。A.债券的流动性好于股票 B.国债
最新回复
(
0
)