首页
登录
职称英语
[originaltext] This is today’s sports news. In the world of tennis, the
[originaltext] This is today’s sports news. In the world of tennis, the
游客
2024-05-13
61
管理
问题
This is today’s sports news.
In the world of tennis, the London International Tennis Tournament ended today. Samuel Cox of the United States was the winner with Lloyd Smith, of Great Britain, finishing second. Cox scored a decisive victory over Smith in his first major victory outside the United States. His victory also marked the first time that an American has won the London Tennis Tournament in over fifty years. The only other American to win it was Fred Jackson in 1938. Cox won the tournament quickly in three sets. He started out playing aggressively, and the overwhelmed Smith could not keep up with its overpowering serves. Cox took home the $500,000 cash prize and Smith received $350,000. When asked about the big victory, Cox stated he just hopes to be able to win again in next month’s tournaments in Paris and Copenhagen.
In the world of soccer, Cuba upset Germany, last year’s winner, in the opening games of the International Soccer Cup. The Cuban team won in a difficult match that lasted over five hours. The match was intense, and their victory shocked many who believed that the German team could easily defeat the relatively obscure Cuban team. The German coach, noticeably disappointed at their first round loss, told reporters that he hopes to train his team harder for next year’s tournament. Cuba will play Brazil in the next game tomorrow. Overjoyed at their surprise victory, they hope to continue this winning streak and eventually capture the tournament.
选项
A、They won the tournament last year.
B、They have been trained the hardest in the tournament.
C、They have the most money to spend on their athletes.
D、They have never lost a game before.
答案
A
解析
文中提到"Germany, last year’s winner."故选A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3596431.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Hello,darling.Didyouhaveagoodday?W:Notbad.Theusual
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Thisistoday’ssportsnews.Intheworldoftennis,the
[originaltext]Whyaresofewtigersman-eaters?Whyarefewerthanthreepe
[originaltext]Whyaresofewtigersman-eaters?Whyarefewerthanthreepe
[originaltext]M:Lisa,doyouthinkwemaketoomuchuseoftinnedandfrozenfo
[originaltext]M:Lisa,doyouthinkwemaketoomuchuseoftinnedandfrozenfo
[originaltext]M:Lisa,doyouthinkwemaketoomuchuseoftinnedandfrozenfo
[originaltext]M:Hello.InternationalFriendsClub.CanIhelpyou?W:Oh,hell
随机试题
[A]bed[B]chair[C]radio[D]desk[E]watch[F]telephone[G]television[br]
WhatwasJohnLennon’sprofession?[br][originaltext]JohnLennonwasoneo
A、ahermeticfieldwithoutpotentialforcollaboration,giventhatitwasalmost
TheDifferencesBetweenAmericanandBritishEnglishI.Introduction
Impressionismisaformofartthatbeganinthe1870’s.Whenyoulookclose
保险合同当事人包括()。A.被保险人 B.保险人 C.受益人 D.投保
“疖”消炎、抗感染不宜采用的方法是( )。A.短波、超短波疗法无热量 B.微
可能造成重大经济损失,从而对流动性状况产生严重影响,如法国兴业银行交易员违规交易
某拟建项目进行投资估算时,得到了下列数据及资料: (1)项目年生产能力为700
Charcot三联症是( )。A.休克神经中枢系统受抑制腹痛 B.黄疸休克胆
最新回复
(
0
)