首页
登录
职称英语
[originaltext] I’m having problems living with Colin. We’ve barely spoken to
[originaltext] I’m having problems living with Colin. We’ve barely spoken to
游客
2024-05-12
62
管理
问题
I’m having problems living with Colin. We’ve barely spoken to each other in a month, and when we do, it’s to fight. It started when we first moved in. I had a lot of things, and Colin wasn’t thrilled. He’s not easy to please, you know. I put all my stuff in the closet in the kitchen. This made him really upset because he wanted to put his surfing gear there. What’s more, I like a neat, orderly apartment, but Colin is so carefree. His part of the apartment is always a mess. That’s ok if he’s just messy in his room, but we also share living space, such as the kitchen, living room, bath etc. I have tried talking to him about this, but then he starts yelling at me about how my friends are always coming over when he has a lot of work to do. I don’t know what to do. The head resident promised to talk to Colin. I will see how it goes. If I still have a problem at the end of the week, I will ask for a room to change.
选项
A、He is too sloppy.
B、He borrows Colin’s things.
C、He brings guests over to the apartment.
D、He doesn’t use the kitchen enough.
答案
C
解析
细节考察题。原文中说“Colin starts yelling at me about how my friends are always coming over when he has a lot of work to do”,Colin说在他很忙的时候叙述者总有朋友到宿舍来,由此可得出答案C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3595633.html
相关试题推荐
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]AnenvironmentalgroupcalledtheFoodCommissionisunhappy
[originaltext]I’mhavingproblemslivingwithColin.We’vebarelyspokento
[originaltext]W:Hello,Dr.Christianson.M:Hello,Cathy,whatcanIdoforyo
[originaltext]W:Hello,Dr.Christianson.M:Hello,Cathy,whatcanIdoforyo
[originaltext]W:Hello,Iboughtthislaptopcomputeralittleoveramonthago
[originaltext]W:Hello,Iboughtthislaptopcomputeralittleoveramonthago
[originaltext]W:I’mscurry,Mike.Ihavetoputoffourmeetingtillfouro’cl
Desperatelyshortoflivingspaceand【C1】______pronetoflooding,theNether
随机试题
[originaltext]M:Hey,Lisa.Wanttograblunchwithme?W:Sure.M:Yeah.Yous
Somepeoplesaylovemakestheworldgoaround.Otherssayitisnotlove:
根据《民用建筑设计通则》(GB50352-2005),17层的住宅建筑,按住宅建
设某无向图的顶点个数为n,则该图最多(42)条边;若将该图用邻接矩阵存储,则矩阵
老年人预防哮喘夜间发作及运动性发作,首选A.注射肾上腺素B.口服糖皮质激素C.沙
避雷器材料验收项目有()(A)电阻片 (B)外套 (C)隔弧筒、绝缘
按小儿手心热甚于额上热者为A.内伤发热 B.外感发热 C.表热 D.里热
下列关于胰岛细胞分泌激素的叙述,哪项是正确的?( )A.A细胞分泌胰多肽 B
经销商汽车贷款的贷款期限不得超过( )。A.1年 B.3年 C.2年 D
(2019年真题)关于园区发展规划的说法,正确的是( )。A.园区发展规划独立于
最新回复
(
0
)