首页
登录
职称英语
[originaltext] In a recent study of six- and seven-year-olds in the Philadel
[originaltext] In a recent study of six- and seven-year-olds in the Philadel
游客
2024-05-02
58
管理
问题
In a recent study of six- and seven-year-olds in the Philadelphia area, Penn State psychologist Cindy Dell Clark found that most parents underestimate just how terrifying Halloween can be for young kids.
Two thousand years ago, Celts living in what is now the United Kingdom celebrated their new year at the end of October. During these days of transition from the end of summer harvest to the beginning of winter, spirits were thought to roam among the living.
The modern customs of candy and costume are rooted in medieval England. To avoid being recognized by the visiting spirits, people would dress up in masks whenever they left home. Bowls of food were placed outside to keep the ghosts happy. The practices have gradually changed into Halloween as it is known today, with parents encouraging their own little ghosts and goblins to haunt the neighborhood.
There have been few studies to examine how the holiday affects children. Child psychologists generally caution parents that the fright of some aspects of Halloween can be too much for the very young, and advise adults to keep a close eye on children and remind them of what is real and what is not. For most kids, at an age when they’re often not included in family funerals or witness to grave illnesses, Oct. 31 is often their first introduction to the subjects.
Halloween also provides an opportunity for adults to confront usually uncomfortable topics like death. Kids as young as six and seven, however, don’t differentiate between real death and the store-bought skeleton figures hanging in the trees.
29. What did psychologist Cindy Dell Clark find?
30. Why did people dress up in masks in medieval England?
31. What does the speaker say about the uncomfortable topics like death?
选项
A、They should be carefully avoided.
B、They are just like the store-bought skeleton figures.
C、They should be kept on reminding all the time.
D、They can be introduced to kids during Halloween.
答案
D
解析
短文提到,大多数孩子在这样的年龄并不常接触到家人的葬礼或病故.因而10月31号的Halloween便是家长向孩子讲述“死亡”知识的时机。选D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3580832.html
相关试题推荐
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]ThereisoneforeignproducttheJapanesearebuyingfastert
[originaltext]Formostpeople,readinganewspaperhasbecomeahabitpasse
[originaltext]Mostsingle-parentfamiliesresultwhenamarriageendsindi
[originaltext]W:Interestedinthisbook?Thisisourbestsellerthisweek.M:
[originaltext]M:Howisyourtermpapercomingalong?W:Ihavejustfinishedt
[originaltext]W:YouhavetobepresentinclassnextMonday.Theteachercalle
[originaltext]W:YouhavetobepresentinclassnextMonday.Theteachercalle
[originaltext]W:YouhavetobepresentinclassnextMonday.Theteachercalle
随机试题
Indecidingtoundertakedangerouspursuits,people(usuallystrive)fortheirm
HowtoReadEffectivelyManystudentstendtoreadbookswithou
Wherehasthewomanbeen?[br][originaltext]M:It’sgoodtoseeyouback.How
[originaltext]W:I’mterriblysorry,sir,butwecan’tallowyoutodothather
[originaltext]M:IfyouseeyourfriendJuliainthenextcoupleofdays,would
[originaltext]W:Hi,Michael.Icanhardlyrecognizeyou.Whyareyoudressedu
有关消防给水系统设置规定,以下正确的是()。A.消防给水不宜与生产管道系统合
行程限位器按其功能分为起升高度限位器、回转限位器、幅度限位器和行走限位器,下列有
有一患肾炎已5年的患者,近1周来无力、呼吸深大,检查双肺无啰音,应采取的措施是A
男性,46岁,突感心悸。胸闷,血压为12/8kPa(90/60mmHg),心尖部
最新回复
(
0
)