首页
登录
职称英语
[originaltext] Janet James was 22 years old when she was diagnosed with MS—a
[originaltext] Janet James was 22 years old when she was diagnosed with MS—a
游客
2024-04-27
70
管理
问题
Janet James was 22 years old when she was diagnosed with MS—a disease that attacks the body’s nerves. She had just graduated from college and got a job at an advertising agency when she began to sense that something strange was going on inside her body. When James realized how severe her illness was, she knew she had better hurry up and live life. MS is the biggest crippler of young adults. And although she didn’t have many symptoms, she knew it was just a matter of time. First on her agenda was to pursue her dream of hosting a pop music program. She worked at a radio station for a year, always aware that her body was degenerating. Then her best friend moved away. And one night James began screaming, "I got to go! I got to go!" Two weeks later, she arrived at Alaska, thousands of miles from her friends, her family and her past. "Everything fell into a place," she recalls. A 23-year-old girl with an incurable disease can fly to Alaska and everything can work out. The MS attacks came and went. And most of the time they hardly slowed her down. James hiked, fished, learnt to sail and experimented with hot air ballooning. "I lived for adventure", she says. "Nobody ever had a better time or did more exotic strange things than 1 did in an 80-year period." Inevitably however, the day came when she was so weakened that she had to return to Pittsburgh, her hometown. There she began relieving her adventures by writing a book about them. Her book was published in 1993.
23. What does the speaker say about MS?
24. What did Janet James decide to do after her disease was diagnosed?
25. What sort of person can we infer Janet James is?
选项
A、Search for the best cure.
B、Hurry up and live life.
C、Write a book about her life.
D、Exercise more and work harder.
答案
B
解析
推理判断题。短文中提到,在Janet James意识到所患疾病的严重程度之后,她觉得自己最好抓紧时间,享受生活。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3573512.html
相关试题推荐
[originaltext]JanetJameswas22yearsoldwhenshewasdiagnosedwithMS—a
[originaltext]Andnow,ifyou’llwalkthisway,ladiesandgentlemen.then
[originaltext]Andnow,ifyou’llwalkthisway,ladiesandgentlemen.then
[originaltext]Andnow,ifyou’llwalkthisway,ladiesandgentlemen.then
[originaltext]InAmerica,white-taileddeeraremorenumerousthaneverbef
[originaltext]InAmerica,white-taileddeeraremorenumerousthaneverbef
[originaltext]W:Hello?M:Hello.Isthatthereferencelibrary?W.Yes.CanI
[originaltext]W:Hello?M:Hello.Isthatthereferencelibrary?W.Yes.CanI
[originaltext]W:OK,that’sit.Nowwehavetomakeadecision.Wemightaswel
[originaltext]W:Whatawonderfulperformance!Yourrockbandhasneversounded
随机试题
TheBritishconstitutionis______alargeextentaproductofthehistoricaleven
Whichofthefollowingtitlesbestillustratetheideaofthepassage?[br]Acco
ImetCameronathishomeinthevillageofNewtonmore,intheScottishHigh
Theriseofradioandtelevisionbroadcastingmadenewcompetitivethreatsf
[originaltext]M:Excuseme,canyoutellmeifthisbusgoestoVictoriaStatio
阅读《门槛》中的一段文字,然后回答问题。 姑娘跨进了门槛。——厚厚的门帘立
Accordingtothe13thFive-YearPlanof
A.糖尿病患者血气分析,pH、HCO及BE均明显降低,PCO降低不明显B.糖尿病
下列说法正确的是( )。A.波兰科学家哥白尼发表《天体运动论》 B.波尔是世界
根据《安全生产法》,关于事故发生时生产经营单位相关负责人职责的说法,正确的是(
最新回复
(
0
)