首页
登录
职称英语
[originaltext] The Roberts were driving through Port Merlin when they’ heard
[originaltext] The Roberts were driving through Port Merlin when they’ heard
游客
2024-02-25
89
管理
问题
The Roberts were driving through Port Merlin when they’ heard a loud explosion. At first they thought it was the noise of a plane but before long they saw smoke using a few blocks away and a little further on they came upon a crowd in the street and men with armbands directing the traffic. The way ahead was blocked and they were in a one-way street, so they tried taking a short cut down a side street and soon found themselves in a bad traffic jam. The car in front of them stopped and couldn’t start again, so Mr. Robert helped the driver to push it ont of the way.
In the meantime two fire engines as well as ambulances and police arrived and the ambulance men began looking for victims among the debris. The police put up a barrier with a notice across the street leading to the building, which was badly damaged, and tried to stop sightseers from getting near. Two of the ambulance men heard noises while they were searching. It sounded like someone knocking, so they took it in turn to clear away some bricks to get at the person under the floor beneath them. In the end they succeeded in rescuing him.
Some of those who had narrow escapes were interviewed by press reporter. Apparently the explosion had been caused by a leaking gas pipe and it looked as if the firm which had recently fitted the pipes was responsible for the accident.
选项
A、The noise of a plane.
B、The noise of a car crash.
C、The noise of the crowd.
D、A loud explosion.
答案
D
解析
事实细节题,短文首句提到:The Roberts were driving... when they beard a loud explosion.(罗伯特一家人驾车通过莫林港门时,听到广巨大的爆炸声。)由此可知
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3481635.html
相关试题推荐
[originaltext]Onereasonisthatpeoplebecomeaddictedtocigarettes.Tob
[originaltext]In1880,ProfessorJigoroKanoofJapanbegananewsport.He
[originaltext]M:Youlooksoexcited,whathappenedtoyou.W:IwillgotoEur
[originaltext]M:Youlooksoexcited,whathappenedtoyou.W:IwillgotoEur
[originaltext]M:Hi,Jane,youaremybestfriend,Iwanttorunforthemonito
[originaltext]M:Hi,Jane,youaremybestfriend,Iwanttorunforthemonito
[originaltext]M:Hi,Jane,youaremybestfriend,Iwanttorunforthemonito
[originaltext]W:Haveyouheardaboutyesterday’scarcrash?M:Yes,it’sreall
[originaltext]W:Haveyouheardaboutyesterday’scarcrash?M:Yes,it’sreall
[originaltext]W:Haveyouheardaboutyesterday’scarcrash?M:Yes,it’sreall
随机试题
Whatisthepossiblereasonthatsomefoodspromotethebrainperformance?[br]
THECROCODILEPOOL
【B1】[br]【B13】A、downB、belowC、beneathD、offC词义辨析题。beneath指“在…以下”,表示位置,符合句意,所以
As【B1】______learnmoreabouthowchildren’sintelligencedevelops,theyare
A.行政处罚 B.行政处分 C.行政责任 D.行政复议 E.行政行为由国
现场应对不同类型保护制定二次设备定值更改的安全操作规定,定值调整后应在调整侧调用
能明显改善帕金森病症状的药物有( )。A.利血平 B.普萘洛尔 C.东莨菪
关于增值税一般纳税人管理的说法,正确的有()。A.新开业的纳税人,可以向主管税
下列关于税收协定与国内税法关系的说法,错误的是()。A.税收协定具有高于
宏大开发商正在合法建造一栋房屋。2017年5月20日,王某与宏大开发商
最新回复
(
0
)