首页
登录
职称英语
Chinese-Foreign Cooperation in Running Schools1.现在流行中外大学合作办学2.合作办学的好处和可能存在的问题
Chinese-Foreign Cooperation in Running Schools1.现在流行中外大学合作办学2.合作办学的好处和可能存在的问题
游客
2024-02-20
75
管理
问题
Chinese-Foreign Cooperation in Running Schools
1.现在流行中外大学合作办学
2.合作办学的好处和可能存在的问题
3.你对此的看法
选项
答案
Chinese-Foreign Cooperation in Running Schools
In recent years, there has been a trend of Chinese and foreign universities cooperating to run schools. They provide international courses, and send and receive overseas students. Studying abroad is becoming easier and cheaper.
There are many good things in this phenomenon. Students now have more chance to study in a foreign country, and thus expand their horizon and enrich their knowledge. But there are problems, too. For example, the number of international students is often very limited, and the fees are usually high.
In my opinion, this is undoubtedly a good trend. It may be difficult to get a chance to study abroad in the start. But I believe the situation will improve as more and more universities begin their international projects, and the fees will also be cut down.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3468440.html
相关试题推荐
A、About55%.B、About15%.C、About50%.D、About5%.C文章中没有提到具体的百分率问题,但是提到了almost
[originaltext]W:Hi,Bob,(19)Ihearyou’rerunningtheTeachingSkillsSummer
Theliftisoutof______,sowe’llhavetowalkupstairs.A、functionB、runningC
Thetraditionalapproach______(处理复杂问题)istobreakthemdownintosmaller,more
[originaltext]Lisawasrunninglate.Shehadalottodoatwork,plusvisi
Asisknowntoall,peoplewhosmoke______(更可能的肺部疾病).aremorelikelytogetlung
Jennywasstillrunningtemperature,soshehadto______work.A、leavealoneB、l
[originaltext]W:Excuseme.MywatchstoppedrunningandI’mnotsurewhat’swr
[originaltext]W:Excuseme.MywatchstoppedrunningandI’mnotsurewhat’swr
NoBikesonCampus?1.目前有大学禁止在校园内骑自行车2.有人认为不应该禁止3.我的看法NoB
随机试题
To:AllemployeesFrom:MarthaSimmons,DirectorofSalesRE:Aretirementparty
Humanbeingsareanimals.Webreathe,catenddigest,andreproduce-thesame
Whenherealizedthepolicehadspottedhim,theman______theexitasquickly
Hewas______onthetelephonesoIaskedhimtospeakmoreclearly.A、muttering
PassageFour[br]What’sthecharacterofBritishaccordingtotheauthor?Theyt
Womenareonthevergeofoutnumberingmenintheworkforceforthefirstti
4×100米接力跑比赛中反应速度快,且善于跑弯道的运动员更适合跑( )A、1棒
下列可视为永续年金的有( )。A.持续分红的股票 B.零存整取 C.存本取
A.溃疡孤立存在,表面微凹,少量黄色渗出,周缘充血 B.溃疡深达黏膜下,边缘高
(2019年真题)下列属于建设工程竣工验收应当具备的条件有()。A.有完整的
最新回复
(
0
)