首页
登录
职称英语
[originaltext] When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera,
[originaltext] When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera,
游客
2024-02-10
71
管理
问题
When you’re lying on the white sands of the Mexican Riviera, the stresses of the world seem a million miles away. Hey, stop! This is no vacation—you have to finish something!
Here lies the problem for travel writer and food critic Edie Jarolim. "I always loved traveling and always liked to eat, but it never occurred to me that 1 could make money doing both of those things," Jarolim said. Now you can read her travel advice everywhere in Arts and Antiques, in Brides, or in one of her three books—The Complete Idiot Travel Guide to Mexico’s Beach Resorts.
Her job in travel writing began some eight years ago. After getting a Ph.D. in English in Canada she took a test for Frommer’s Travel Guides, passed it, and got the job. After working at Frommer’s, Jarolim worked for a while at Rough Guides in London, then Fodor’s, where she fell so in love with a description of the Southwest of the U.S. that she moved there.
Now as a travel writer, she spends one-third of her year on the road. The rest of the time is spent completing her tasks and writing reviews of restaurants at home in Tucson, Arizona.
As adventurous as the job sounds, the hard part is fact-checking all the information. Sure, it’s great to write about a tourist attraction, but you’d better get the local museum hours correct or you could really ruin someone’s vacation.
Questions 19 to 21 are based on the passage you have just heard.
19. Which country does Jarolim live in now?
20. What is most difficult for Jarolim?
21. What do we know about Jarolim from the passage?
选项
A、She is successful in her job.
B、She finds her life full of stresses.
C、She spends half of her time traveling.
D、She is especially interested in museums.
答案
A
解析
由短文中提到的I could make money doing both of those things以及you can read her travel advice everywhere可推断出,作为旅行作家,她在工作中取得了成功,故答案为A),综合信息点进行推理判断是解答本题的关键。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3439591.html
相关试题推荐
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]Scientistshavelongthoughtabouttheideaofreplacingadi
[originaltext]MoreandmoreAmericanshavebeenleavingtheircarsathome
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Hey,Linda.Lookslikeyougotsomesunthisweekend.W:Yeah,
[originaltext]M:Mary.Iheardthatyouaresufferingfromtoothachethesedays
[originaltext]M:Mary.Iheardthatyouaresufferingfromtoothachethesedays
[originaltext]W:Lookatthis!Airfaresareonsale.Just$200roundtripbetwee
[originaltext]W:Lookatthis!Airfaresareonsale.Just$200roundtripbetwee
随机试题
ResearchersattheUniversityofColoradoareinvestigatingaseriesofindicato
[originaltext]M:[1]Tonightwehaveaspecialguestfromalocalestablishment
Itseemsyoualwaysforget—yourreadingglasseswhenyouarerushingtowork
初产妇,26岁,41周妊娠,阴道检查示宫颈口完全扩张,宫颈管完全消失,胎头颅骨最
Lastweek,Icalldeonmyteacher.A:tele
不要咀嚼或吞咽的药品是A.栓剂B.混悬液C.舌下片D.颗粒剂E.透皮贴剂
人口总数是在一定时间、区域内的全部人口数。( )
辅导开始日的计算标志是()。A:辅导机构向辅导对象所在地点中国证监会派出机构报送
下列关于贷款抵押风险分析,正确的是( )。A.抵押权建立的前提是抵押物必须实际存
不上人的吊杆,可以采用( )钢筋吊杆。A.Φ6 B.Φ8 C.Φ10 D.
最新回复
(
0
)