首页
登录
职称英语
Is the Ban on Abusive Language Online Helpful?1.目前网络粗话非常盛行2.禁止网络粗话是否有用,人们观点不一
Is the Ban on Abusive Language Online Helpful?1.目前网络粗话非常盛行2.禁止网络粗话是否有用,人们观点不一
游客
2024-02-10
54
管理
问题
Is the Ban on Abusive Language Online Helpful?
1.目前网络粗话非常盛行
2.禁止网络粗话是否有用,人们观点不一
3.我的看法
选项
答案
Is the Ban on Abusive Language Online Helpful?
The Internet has offered us a free stage for communication, on which we can chat, post, comment and write; however, with the ever more chances to speak and access to vent emotional rages online, some vicious habits have also been nourished. People abuse others undisguisedly or even intentionally and the Internet is congested with foul language. Consequently, it is proposed that the ban on abusive language online should be implemented.
As for the function of the ban, people’s opinions vary. Some people are of the opinion that it is helpful to prohibit the spread of abusive language so that the civilized Internet can be established and the quality of Internet users could be improved. By contrast, other people hold that the abusive language can only be eradicated by depending on netizens’ self-discipline and self-consciousness, which indicates that the ban will make no difference.
In conclusion, the eradication of abusive language online, in my opinion, is in dependence on both the bans and self-discipline, only in this way can we achieve the desired effect.
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3439304.html
相关试题推荐
【S1】[br]【S4】D空中应填形容词作系动词remain的表语。作者通过Thisdoesnotmeanthat否定一种观点,而这种观点应是提到结
Weshouldbuildmoremuseumsandgalleriesto__________(满足人们日益增长的需求)meetthegr
AretheMonitoringDevicesAppropriateinaUniversity?1.很多大学都安有监视设备2.人们对此意见不一
[originaltext]Thereareover3,000languagesthatareusedthroughoutthew
Languagebarrierspresentavarietyofchallengesforchildrenofanyage.I
Languagebarrierspresentavarietyofchallengesforchildrenofanyage.I
Languagebarrierspresentavarietyofchallengesforchildrenofanyage.I
Languagebarrierspresentavarietyofchallengesforchildrenofanyage.I
Languagebarrierspresentavarietyofchallengesforchildrenofanyage.I
Languagebarrierspresentavarietyofchallengesforchildrenofanyage.I
随机试题
34.WillyoupleasegoandaskMum________yougotothepartytonight?A、Willshe
AnexhibitionofCarletonWatkins’sphotographsofYosemitetakeninthe186
[originaltext]W:WheredidMarygoyesterdaymorning?M:ShewenttotheCityo
A.primeB.addedC.byD.reproductiveE.excessiveF.takeG.extends
Nobodyheardhimsing,________?A、didoneB、didheC、didn’ttheyD、didtheyD反意疑
ThePitmanShorthandSystemDistancelearningwasca
A.MTX B.顺铂 C.表柔比星 D.放线菌素D E.博来霉素可导致肺
直三棱柱ABC-A1B1Cl的顶点都在同一球面上,若AB=AC=AAl=2,∠B
下列各句中,画横线的成语使用恰当的一项是( )。A.年轻人的一个优点就是不会由
下列关于全厂性的高架火炬总平面布置的说法,正确的是()。A.全厂性的高架火炬宜
最新回复
(
0
)