首页
登录
职称英语
[originaltext] Twins born joined at the head have gone home to Guatemala fiv
[originaltext] Twins born joined at the head have gone home to Guatemala fiv
游客
2024-02-02
29
管理
问题
Twins born joined at the head have gone home to Guatemala five months after they were separated by medical experts in the US. Doctors are optimistic that the baby girls will now lead normal lives. The 17-month-old twin girls finally went home to a new life in Guatemala after spending the last five months in a Los Angeles hospital. The twins Maria Teresa Quiej Alvarez and Maria de Jesus had been born joined at the head. Their problem captured the attention of a children’s charity, which organized their trip to the US. The twin’s 21-year-old father, a banana packer, expressed his heartfelt thanks to the doctors and staff who had donated their services to perform the complex 23-hour operation. Charities and public donations took care of the two million US dollar bill. Staff who looked after the twins during their stay were sad to see them leave.
1 How old are the twin girls?
2 What is the problem of the twins?
选项
A、21 years old.
B、5 years old.
C、17 months old.
D、5 months old.
答案
C
解析
新闻中提到17个月大的双胞胎姐妹终于回到危地马拉过上新生活,由此可知C项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3416232.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:Didyoureallygiveawayallyourfurniturewhenyoumovedint
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]M:IjustreceivedanE-mailfromoneofmyformerclassmates.I
[originaltext]CountyfairsareatraditioninNewEnglandtowns.Theyoffer
随机试题
IfonlyI______playtheguitaraswellasyou!A、wouldB、couldC、shouldD、mightB
Luandawasbuiltbythe【B1】______onasweepingbayoverthe【B2】______.Iti
TheEuropeanUnionhadnotapprovedanumberofgeneticallymodifiedcropsu
Shynessisthecauseofmuchunhappinessforagreatmanypeople.Shypeopl
"Blink"Technology[A]Tiredofallthattime-consumings
在一定时期内,对检验检测机构进行诚信评价时,发现以下()行为,可终止评价。
安全工器具的保管及存放应满足()标准及产品说明书要求。国家$;$企业$;$行业$
某男,65岁。排尿不畅3年,加重1个月,小便点滴而出,腰酸无力,头晕耳鸣,神气怯
银行承兑汇票的承兑银行,应当按照票面金额向出票人收取()的手续费。A:千分之一
(2019年真题)关于施工总承包单位与分包单位对建设工程承担质量责任的说法,正确
最新回复
(
0
)