首页
登录
职称英语
[originaltext] Government and health officials are trying to help thousands
[originaltext] Government and health officials are trying to help thousands
游客
2024-01-20
58
管理
问题
Government and health officials are trying to help thousands of sick people there who have all been diagnosed with cholera. It’s an illness caused by a bacteria, and people usually get it from food or water that’s been contaminated. Cholera can be treated. But in severe cases, the disease can be fatal. More than 250 people have died from the recent cholera outbreak in Haiti. Part of the problem is that parts of Haiti haven’t recovered from that massive earthquake back in January. People are still living in tents, and they don’t have access to clean water.
Health professionals know that they may be at a tipping point with this outbreak. They want to do all they can to contain it They are stepping up the condition at public toilet. They are opening hand centers in order to clean your hands. They are having water deliveries to these areas. They are also having trucks on standby in order to take people throughout the night to hospitals if they feel sick. And they are setting up, as a preventive measure, isolation areas.
5.What do we know about cholera from the news report?
6. Why did so many people die recently in Haiti?
7. What measure was taken to contain the spread of cholera?
选项
A、It spread from the US to Haiti.
B、It is caused by hunger.
C、It has caused thousands of death.
D、It is treatable but fatal.
答案
D
解析
新闻提到,霍乱(cholera)由细菌感染导致,通常因摄入了受污染的食物或水而感染病毒。这是一种可治愈的疾病(call be treated),但如果情况严重,也可能致命(Call be fatal),故D正确。A“由美国传入海地”没有在新闻中提到。B“由于饥饿而引起”与新闻内容不符,新闻是说霍乱通常因摄入了受污染的食物或水而感染病毒。C错在thousands of,新闻中说有250人因霍乱而死亡,远远达不到“数千人”。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3379584.html
相关试题推荐
[originaltext]Haveyoueverwantedtogrowyourownfoodinsideyourhome?Scie
[originaltext]Haveyoueverwantedtogrowyourownfoodinsideyourhome?Scie
[originaltext]Closeyoureyes.Pictureyourclosestfriend.Maybeyouseehe
[originaltext]Closeyoureyes.Pictureyourclosestfriend.Maybeyouseehe
[originaltext]Closeyoureyes.Pictureyourclosestfriend.Maybeyouseehe
[originaltext]Closeyoureyes.Pictureyourclosestfriend.Maybeyouseehe
[originaltext]Closeyoureyes.Pictureyourclosestfriend.Maybeyouseehe
[originaltext]AlbertSchweitzerwasbornin1875inAlsace.Atthattime,i
[originaltext](21)Oneofthecomplaintsofcityresidents,notsurprisingly
[originaltext](21)Oneofthecomplaintsofcityresidents,notsurprisingly
随机试题
InAmsterdam(阿姆斯特丹),thecapitalofHolland,thereisanunusualChildrenResta
WhatsortofpainterwasRembrandtatthebeginningofhiscareer?[originaltext
Itseemsthatphysicalactivitiesinevitably______,whichimprovesfitness.[or
ItsuddenlyoccurredtomethatthiswasanactIcouldneverdo.A、我突然学会了一个我原来从来
Indiaistheworld’sbiggestgoldconsumer,butthecountry’spassionforth
无论是银行本身的跨国经营,还是商业银行与外国代理行或客户的业务往来,都势必要与一
缺铁性贫血实验室检查最可靠的是:A.MCV,MCHC B.血清铁 C.
()是指由于一些随机因素使得建筑物承受的荷载。A.永久荷载 B.必然荷载
甲深夜进入小超市,持枪胁迫正在椅子上睡觉的店员乙交出现金,乙说“钱在收款机里,只
(2018年真题)将无力支付的商业承兑票据转为企业的应付账款,对会计等式的影响是
最新回复
(
0
)