首页
登录
职称英语
In the passage, the author is primarily concerned with doing which of the follow
In the passage, the author is primarily concerned with doing which of the follow
游客
2024-01-13
34
管理
问题
In the passage, the author is primarily concerned with doing which of the following? [br] The author suggests that the role of large institutions as stockholders differs from that of the “old-style capitalist” in part because large institutions______
选项
A、invest in the stock of so many companies that they cannot focus attention on the affairs of any single corporation
B、are prohibited by law from owning a majority of a corporation’s stock
C、are influenced by brokers who advise against long-term ownership of stocks
D、are able to put large amounts of stock on the market without depressing the stock’s value
E、are attracted to the stocks of corporations that demonstrate long-term gains in productivity
答案
B
解析
This question asks you to infer, from information stated in the passage, a way in which the role of large institutions as stockholders differs from that of the “old-style capitalist.” The best answer is B. According to the passage, the old-style capitalists were able to play a dominant role in the corporations in which they held stock because they owned enough stock to do so (lines 1-4). The passage also states that large institutions are legally barred from owning a majority of a company’s stock (lines 8-12). From this it can be inferred that large institutions, because their ability to own stock is limited, do not play as dominant a role in the corporations of which they are stockholders as did the old-style capitalists. Choice A is not correct. The passage does not indicate whether large institutions invest in mny companies, few companies, or even just a single company. Choice C is not the correct answer. The passage does not mention brokers or any other parties who might influence the investment choices made by large institutions. Choice D is incorrect. In lines 33-36 of the passage, the author notes that an institution’ sale of a large amount of stock would, in fact, decrease the stock’s value. Choice E is not the correct answer. The passage does not suggest any reason why large institutions are attracted to the stock of any particular corporations.
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3359781.html
相关试题推荐
Theauthorusedthesoutherndialecttogivethestorysomelocal______.A、color
Anyone,richorpoor,oldoryoung,sickor______canfollowafavoritehobby.A
ParentstodayareAconcernedthattheirBchildrenarespendingtooCmanytimeon
Thefollowingdatasufficiencyproblemsconsistofaquestionandtwostatements
Thefollowingdatasufficiencyproblemsconsistofaquestionandtwostatements
Iffandgaredistinctprimenumberslessthan10,whichofthefollowingcanno
Thefollowingdatasufficiencyproblemsconsistofaquestionandtwostatements
WINK,Inc.followsacertainprocedurethatrequirestwotaskstobefinishedin
Ifxandyareoddintegers,whichofthefollowingmustalwaysbeanon-integer
Thefollowingdatasufficiencyproblemsconsistofaquestionandtwostatements
随机试题
Shehasputonalotofweightsinceshewasgraduatedfromthecollege.A、自从大学毕业
如今,中国自行车年增长率不超过10%,但高端自行车(high-endbike)年增长率却高达40%。Today,theannualincreaseof
在进行分项工程质量评定时,关键项目(除机电工程)的合格率不应低于()。A.
关于劳务派遣的说法,正确的是()。A.所有被派遣的劳动者应当实行相同的劳动报酬
一定年龄阶段的学生在身心发展上表现出来的共同的、本质的、典型的特征,称为____
2016年国产工业机器人全年累计销售29144台,较上年增长16.8%,增速较上
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
苷是指A.糖或糖的衍生物与非糖物质通过糖的端基碳原子连接而成的化合物 B.糖的
AI助手在医学应用上有着明显的优势:放射科医生每天要阅读并分析大量的影像,医生会
以下关于粘接力的说法中错误的是A.与预备体表面状况有关 B.主要由分子引力形成
最新回复
(
0
)