首页
登录
职称英语
Currently, the number of first-time admissions of individuals diagnosed as manic
Currently, the number of first-time admissions of individuals diagnosed as manic
游客
2024-01-13
67
管理
问题
Currently, the number of first-time admissions of individuals diagnosed as manic-depressives to hospitals in Great Britain exceeds by nine times the number of admissions of such patients to public and private hospitals in the United States, even though the population size of the United States is many times that of Great Britain. Which of the following, if true, would be most useful to an attempt to explain the situation described above?
选项
A、The term manic-depressive refers to a wider range of mentally ill patients in Great Britain than it does in the United States.
B、The admission rate in the United States includes those individuals who visit clinics for the first time as well as those who are admitted directly to hospitals.
C、A small percentage of patients diagnosed as manic-depressive in Great Britain are admitted to private nursing homes rather than hospitals.
D、The variety of training institutions in psychology in the United States is greater than in Great Britain, reflecting the variety of schools of psychology that have developed in the United States.
E、Seeking professional assistance for mental health problems no longer carries a social stigma in the United States, as it once did.
答案
A
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358821.html
相关试题推荐
Wilson:Hello.MayIspeaktoPeter?Peter:______A、Sorry,thenumberisengage
InShanghai,agrowingnumberofforeign-fundedbanksarelookingforlocalp
InShanghai,agrowingnumberofforeign-fundedbanksarelookingforlocalp
InShanghai,agrowingnumberofforeign-fundedbanksarelookingforlocalp
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30ye
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30ye
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30ye
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30ye
Mancannotgoonincreasinghisnumberatthepresentrate.Inthenext30ye
WeallknowthatDNAhastheabilitytoidentifyindividualsbut,becauseit
随机试题
Ifyourpaymentreachesusbytheendofthismonth,wewillmakeourbesteffor
TodayIwanttohelpyouwithastudyreadingmethodknownasSQ3R.Thelett
设X1,2X,…,Xn(n>2)相互独立且都服从N(0,1),Yi=Xi-X(i
某部门工作计划表的项目栏一般最少应设计()等项。A.工作内容、时间要求、承办人
《长白山》一诗的作者吴兆骞,字汉槎,苏州松陵人,是()代诗人。A.宋 B.元
A.体液传播 B.吸血节肢动物传播 C.消化道传播 D.呼吸道传播 E.
社会工作者对每一名服务对象都给予关心和尊重,充分认识和理解服务对象个体在生理、心
以下关于人工成本预算的表述,不正确的是()A:员工医疗费和失业保险费属于工资
根据葛氏法则,属于买入信号的有()。A:平均线从下降开始走平,股价从下上穿平均线
(2020年真题)某育妇女停经45天,经诊断已经怀孕且其意愿为终止妊娠,医生开具
最新回复
(
0
)