首页
登录
职称英语
The body of anyone infected by virus X will, after a week, produce antibodies to
The body of anyone infected by virus X will, after a week, produce antibodies to
游客
2024-01-13
66
管理
问题
The body of anyone infected by virus X will, after a week, produce antibodies to fight the virus; the antibodies will increase in number for the next year or so. There is now a test that reliably indicates how many antibodies are present in a person’s body. If positive, this test can be used during the first year of infection to estimate to within a month how long that person has had the virus. Which one of the following conclusions is best supported by the statements above?
选项
A、Antibodies increase in number only until they have defeated the virus.
B、Without the test for antibodies, there is no way of establishing whether a person has virus X.
C、Antibodies are produced only for viral infections that cannot be fought by any other body defenses.
D、If a person remains infected by virus X indefinitely, there is no limit to the number of antibodies that can be present in the person’s body.
E、Anyone infected by virus X will for a time fail to exhibit infection if tested by the antibody test.
答案
E
解析
由本题的第一句话可知,任何一个感染了X病毒的人,在一周后身体内才会产生抵抗这种病毒的抗体。因此基于对抗体测试的方法将至少在一个人感染上X病毒后的一周内检查不出他已感染了这种病毒,所以(E)是正确的;从段落中可知抗体的数量只是在感染后的第一年内会增加,因此(A)和(D)都是错误的;(H)过于绝对化,因为抗体测试只是确定一个人是否感染了X病毒的一种方法,而不是仅有的方法;(C)引入了新的比较,因此也是不对的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3358799.html
相关试题推荐
It’simpossibleforanyonetobe______bysuchanobviouslie.A、takenoverB、take
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleus
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleus
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleus
Anyonebreakingtheroleswillbeaskedtoleave________.A、atthespotB、onthe
Anyonebreakingtheruleswillbeaskedtoleave______.A、atthespotB、onthes
Infact,manystudiesindicatethatafteracertainpoint,anyone’sproductivity
ScientistsinIndiahaveinventedanewwaytoproduceelectricity.Theirin
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleuse
Todayanyonewillacceptmoneyinexchangeforgoodsandservices.Peopleuse
随机试题
HowoldisPeter?[br][originaltext]M:Jimistwelveyearsold.W:Hisbrother
Thefactthattheworld’scitiesaregettingmoreandmorecrowdedisawel
遵守法纪是遵守道德的最低要求。()
患者,男,30岁。右侧腹股沟可复性肿物1个月,压住内环不能复出。应首先考虑的诊断
下列有关股份有限公司股份转让的规定,错误的是()。A.非上市公司,股东大会召
六阴经中,与原穴为同一腧穴的是()。A.井穴 B.荥穴 C.输穴 D
舌下片应符合的要求是A:按崩解时限检查法检查,应在15min内全部溶化 B:所
下列可以进行择期手术的疾病为A:绞窄性肠梗阻 B:脾破裂 C:可复性疝气
下列各项不属于中间商促销工具的是()。 A.批量折扣 B.免费试用
下列关于展期的定义,正确的是( )。A.用远月合约调换近月合约,将持仓向后移
最新回复
(
0
)