首页
登录
职称英语
"A good newspaper is a nation talking to itself," mused Arthur Miller in 196
"A good newspaper is a nation talking to itself," mused Arthur Miller in 196
游客
2024-01-01
38
管理
问题
"A good newspaper is a nation talking to itself," mused Arthur Miller in 1961. A decade later, two reporters from the Washington Post wrote a series of articles that brought down President Nixon and the status of print journalism soared. At their best, newspapers hold governments and companies to account. They usually set the news agenda for the rest of the media. But in the rich world newspapers are now an endangered species.
Of all the old media, newspapers have the most to lose from the Internet. Circulation has been falling in the U. S. , Western Europe and Latin America for decades. But in the past few years the web has hastened the decline. In his book The Vanishing Newspaper, Philip Meyer calculates that the first quarter of 2043 will be the moment when newsprint dies in the U. S. as the last exhausted reader tosses aside the last crumpled edition.
Newspapers have not yet started to shut down in large numbers, but it is only a matter of time. Over the next few decades half the rich world’s general papers may fold. Jobs are already disappearing. According to the Newspaper Association of America, the number of people employed in the industry fell by 18% between 1990 and 2004.
Having ignored reality for years, newspapers are at last doing something. In order to cut costs, they are already spending less on journalism. Many are also trying to attract younger readers by shifting the mix of their stories towards entertainment, lifestyle and subjects that may seem more relevant to people’s daily lives than international affairs and politics are. They are trying to create new businesses on-and offline. And they are investing in free daily papers. So far, this fit of activity looks unlikely to save many of them. Even if it does, it bodes ill for the public role of the Fourth Estate.
Nobody should relish the demise of once-great titles. But the decline of newspapers will not be as harmful to society as some fear. Democracy, remember, has already survived the huge television-led decline in circulation since the 1950s. It has survived as readers have shunned papers and papers have shunned what was in stuffier times thought of as serious news. And it will surely survive the decline to come.
The usefulness of the press goes much wider than investigating abuses or even spreading general news; it lies in holding governments to account — trying them in the court of public opinion. The Internet has expanded this court. Anyone looking for information has never been better equipped. People no longer have to trust a handful of national papers or, worse, their local city paper.
In future, some high-quality journalism will be backed by non-profit organizations. Already, a few respected news organizations sustain themselves that way. An elite group of serious newspapers available everywhere online, independent journalism backed by charities, thousands of fired-up bloggers and well-informed citizen journalists: there is every sign that Arthur Miller’s national conversation will be louder than ever. [br] Newspapers are trying to save themselves by doing the following except______.
选项
A、shifting the mix of the reports towards lifestyle and entertainment
B、planning more subjects relevant to daily lives and politics
C、creating new programs on-and offline
D、investing in daily papers free of charge
答案
B
解析
是非题型A的内容在第四段的第三句中有提及;C的内容在第四段第四句中有提及;D的内容在第四段第五句中有提及;只有B的内容没有提及,因此B为答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3323359.html
相关试题推荐
Thereisacombinationofenthusiasmandexcitementthatisfeltwhiletravellin
这件事本身便表明,他们是有合作的诚意的。译文一:Thiseventitselfindicatestheirsincerewishtocooper
Hepaidasmuchforthecarinsuranceashedidforthecaritself.他买汽车保险的钱跟他买汽
Eachnationhastherighttodetermineitsownformofgovernment,freeofoutsi
Ancientathletescompetedasindividuals,notonnationalteams,asinthemoder
Webelieveourselvestobeuniqueamongnationsinourgenerosityofspiritand
TheU.S.model,widelycriticizedonitscombinationofprivateinsuranceandpu
Tinyamountsofsomehormonescanmodifymoodsandactions,ourinclinationtoe
ANewNationAtthebeginningofthe20thcentury,Australiawasanopen
环境污染足以引起民众的忧虑,但人们正采取一系列积极有效的对应措施。Environmentalpollution/contaminationisgreat
随机试题
Atthesametime,medicalandsocialscienceresearchbegantoindicatethatret
[originaltext]W:IfIwereyou,I’dtakethebustowork.Drivinginthatrush-
某设备监理公司接受业主委托,对某设备工程的设备安装、调试进行全过程监理。业主与设
根据质量管理的基本原理,PDCA循环中的“C”是指()。A.计划 B.实施
某4跨简支梁桥,每跨上部结构由4片预应力T梁组成,请根据《公路桥梁技术状况评定标
既能活血调经,祛瘀止痛,又能凉血消痈,除烦安神的药物是()A.五灵脂 B
“春蚕到死丝方尽,蜡炬成灰泪始干”体现了教师( )的品质。A.爱国守法 B.
(2020年真题)根据《证券期货经营机构私募资产管理业务管理办法》,下列关于证券
准确度和精密度都较差的Hb测定方法是A.氰化高铁血红蛋白法(HicN)B.碱羟血
中国证监会或者其派出机构通过下列()方式对拟任人的能力、品行和资历进行审查。A
最新回复
(
0
)