首页
登录
职称英语
What is the problem with photography of Africa? [br] [originaltext]Africa has l
What is the problem with photography of Africa? [br] [originaltext]Africa has l
游客
2023-12-24
64
管理
问题
What is the problem with photography of Africa? [br]
Africa has long been irresistible to art photographers. The problem is that these photographs have, until recently, been taken by non-African photographers. Through their lenses, we have seen the continent’s beauty and its rawness, the savannahs and the cities — but rarely have we seen this through the eyes of those who actually call Africa home.
The number of people sickened by malaria has fallen by 18 percent over the past 15 years, and the number of deaths due to the mosquito-borne illness has almost been cut in half, the World Health Organization estimates. These gains are largely credited to efforts to reduce malaria transmission indoors, using insecticide-treated bed nets and residual spraying. Yet the number of new malaria cases remains high — because mosquitoes also bite outside.
选项
A、Malaria has been totally under control.
B、Transmission indoors cannot be cut off.
C、The number of patients has decreased.
D、Malaria has not led to death.
答案
C
解析
yet是本文理解的关键。它表明虽然从整体上看疟疾患者数量有所下降,但是疟疾的新型病例数量却居高不下。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3301605.html
相关试题推荐
Relaxationtherapyteachesonenottofretoversmallproblems.A、worryaboutB、g
Relaxationtherapyteachesonenottofretoversmallproblems.A、worryaboutB、g
Accordingtoanewlypublisheddiscovery,problemsinthenormalwound-healingp
Inmodernsociety,weightproblemisbecomingmoreandmoreevidentforchildren
Theproblemissodirethatithascapturedtheattentionofinternationalheal
Scientistsinvolvinginaseriousdebateabouthowtosolvetheproblemofgloba
Itwasherviewthatthecountry’sproblemshadbeenexacerbatedbyforeignaid,
Theproblemofavoidingduplicatenames,suchasforE-mailaccounts,isparticu
OntheInternet,adsarearealproblem.They’reaproblemforus,thepeople
OntheInternet,adsarearealproblem.They’reaproblemforus,thepeople
随机试题
HowtoKeepYourNewYear’sResolutions[A]Abouthalfofall
Amazon,whichgotitsstartsellingbooksonline,announcedthisyearthat,
RupertBrookeRupertBrooke,
[originaltext]M:Well,Cynthia,ourfirstsemesteratuniversityisalmostover
Mosteconomistshategold.Not,youunderstand,thattheywouldturnupthei
糖化血红蛋白6.5%以上可判断为()A.糖尿病患者 B.IFG C.IGT
《变电运维管理规定》:倒闸操作过程若因故中断,在恢复操作时运维人员无需核对()
许可进入模式的缺点主要有()。A:这种模式限制了企业对国际目标市场容量的充分利用
现代人力资源管理经历了哪几个具体发展阶段( )。A.传统人事管理由萌芽到成长迅
生物反馈疗法的适应症不包括()。单选A.各种睡眠障碍患者 B.恐惧的神经
最新回复
(
0
)