首页
登录
职称英语
Something has been happening to the concept of "fiction," both in critical d
Something has been happening to the concept of "fiction," both in critical d
游客
2023-12-16
81
管理
问题
Something has been happening to the concept of "fiction," both in critical discourse and elsewhere. For a long time, this concept operated under commonly understood restrictions. It was used to refer (1) to a certain genre of literature; (2) to a certain aspect of literature in general-- the element of plot, action, or fable, including such constituents as character, setting, scene, and so on; (3) to any narrative or story containing a large element of invention. But recently, the concept of "fiction" has undergone an expansion. Though still used to refer to the action or plot of literary works, it has come to be applied to something more: to the ideas, themes, and beliefs that are embodied in the action or plot. It is not only the events in literature that are regarded as fictive but the "message" or "world view" conveyed in the presentation of the events as well. And this is not the end of the matter. Going a step farther, critics now sometimes suggest, by kind of tautology, that literary meanings are fictions because all meanings are fictions, even those of nonliterary language, including the language of criticism. In these most extreme flights, this critical view asserts that "life" and "reality" are themselves fictions. [br] That "life" and "reality" are themselves fictions ______.
选项
A、is what people generally believe today
B、is considered true by all literary critics
C、is only the opinion held by very few critics
D、is not the end of the matter
答案
C
解析
该题属于推论题。在文章的后半段,作者介绍了某些评论家的比较极端的观点:“生活”与“现实”本身就是虚构的。作者用了”最极端的说法”(the most extreme flights)来特别强调某些人的”曲高和寡”。选项C应为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3279325.html
相关试题推荐
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.We
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.We
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.We
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.We
Tounderstandthemarketingconcept,itisonlynecessarytounderstandthe
Tothatneworderweopposethegreaterconception—themoralorder.Agood
IamstandingunderHammersmithBridgelookingatsomethingIhaveknownall
Accordingtothepassage,mostIcelandersviewlandassomethingof______.[br]
Accordingtothepassage,mostIcelandersviewlandassomethingof______.[br]
Accordingtothepassage,mostIcelandersviewlandassomethingof______.[br]
随机试题
Therewasonethoughtthatairpollutionaffectedonlytheareaimmediately
Iwasgreatlyimpressedbythewayhe___________________(表达对这件事的看法).expressed
A.当地卫生行政部门 B.疾病预防控制机构 C.卫生监督机构 D.医疗机构
一氧化碳中毒时,最容易损害的器官或组织是A、眼睛 B、外周神经 C、肝脏
在弧度制的教学中,教材在介绍了弧度制的概念时,直接给出“1弧度的角”的定义,然而
强迫症最常见的发病年龄是A.学龄前期 B.学龄期 C.青少年期 D.成年期
A.潜溶剂B.润湿剂C.抛射剂D.稳定剂E.乳化剂乙醇可做
某研究机构从全国随机抽取10个市的儿童家长,对其进行“我国儿童校外生活状况”的问
利用路线价求取临街土地价值时,不进行“交易情况修正”和“市场状况修正”的原因,下
下列灭火器中,更适宜于扑救600V以下带电电器、贵重设备、图书档案、精密仪器仪表
最新回复
(
0
)