首页
登录
职称英语
How many people recognized the man in the pictures within 2 days? [originaltext]
How many people recognized the man in the pictures within 2 days? [originaltext]
游客
2023-12-10
77
管理
问题
How many people recognized the man in the pictures within 2 days?
A worldwide appeal to find a man suspected of sexually abusing young boys in Southeast Asia has led to his arrest in the United States. Interpol published photos of the man showing him abusing the boys. Within 48 hours, three people had identified him as Wayne Corliss. He was arrested in his apartment in New Jersey. An Interpol statement said he confessed to police. Interpol Secretary General Ronald Noble told the BBC how they were able to track him down so quickly.
"We received approximately 640 leads or further inquiries of one sort or another within the first 24 hours. From those leads, we were able to identify one lead immediately that included the stage name of the person who has now been arrested, a photograph and his bio." Said Ronald Noble.
选项
A、24 .
B、3.
C、640
D、48
答案
B
解析
新闻中提到国际刑警将此男虐待男孩的照片印制出来以供辨认,48小时内就有3人指认他为Wayne Corliss,故B项正确。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3262368.html
相关试题推荐
Whatisthemainideaofthenews?[originaltext]Theadministratorofthe20
ThetwoKoreanssignedadealtoallow______.[originaltext]ThetwoKoreans
Lindalearnedaboutsquare-footgardening______.[br][originaltext]Announcer
Lindalearnedaboutsquare-footgardening______.[br][originaltext]Announcer
WhichplayerdidMichaelChangdefeatinthe3rdset______.[br][originaltext
WhichplayerdidMichaelChangdefeatinthe3rdset______.[originaltext]I
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,Ohio
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,Ohio
Thepoundingrainbeganinthemiddleofthenight.ThepeopleofJackson,Ohio
Whatisthemaintargetoftherebelsinthislatestattack?[br][originaltext
随机试题
"Equalpayforequalwork"isaphraseusedbytheAmericanwomenwhofeelt
ANationThat’sLosingItsToolboxThesceneinsidetheHome
[originaltext]W:Hello!ThisisProf.Gates’office.I’mcallingtoremindyou
质量为m,长为2l的均质细杆初始位于水平位置,如图所示。A端脱落后,杆绕轴B转动
无抗感染作用的Ig是A.IgG B.IgD C.IgA D.IgE E.
关于保险利益,下列说法错误的是()。A.保险利益是保险合同成立的必备要件之一
治疗湿浊蒙蔽清窍所致的神志昏乱,健忘,耳鸣者,应首选( )。A.磁石 B.竹
Thechangeinthatvillagewasmiraculou
患者,男性,30岁,急性阑尾炎。查体时医生嘱其取左侧卧位,然后使其右下肢向后过伸
某成年男性,办公室工作,其两餐的能量和部分营养素摄入量见下表:该男性餐2的INQ
最新回复
(
0
)