首页
登录
职称英语
[originaltext] Finally after 5 days and 40,000-plus scorched acres, fire crews
[originaltext] Finally after 5 days and 40,000-plus scorched acres, fire crews
游客
2023-12-09
67
管理
问题
Finally after 5 days and 40,000-plus scorched acres, fire crews are close to containing a massive wildfire that claimed the lives of four firefighters. The Santa Ana winds that had fueled the flames have nearly disappeared, helping crews get the fire under control. Authorities plan to reopen highways and then allow hundreds of people to go back home. The 34 houses were lost in the fire. Some neighborhoods are uninhabitable. No word on when those homeowners can return. Officials say the fire was deliberately set. There is a 500,000-dollar reward for information that leads to an arrest and conviction. The four firefighters died trying to protect the house in the blaze’s path. A fifth firefighter remains in critical condition with bums over most of his body.
选项
A、It lasted 5 days.
B、It was fueled by the Santa Ana winds.
C、It caused 4 firefighters to be badly wounded.
D、It caused the loss of 34 houses.
答案
C
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3258860.html
相关试题推荐
[originaltext]M:Youarenotstillwatchingtelevision,areyou?W:Ienjoyyou
[originaltext]TheoutgoingparliamentinthePalestinianterritorieshasvot
[originaltext]Bill:Hi,Howard.Whatareyouworkingnow?.Howard:Hi,Bill.Hi
[originaltext]Bill:Hi,Howard.Whatareyouworkingnow?.Howard:Hi,Bill.Hi
[originaltext]AstudyreleasedonTuesdaybytheAmericanCollegeofChestP
[originaltext]W:Goodmorning,Sam.M:Goodmorning,Mary,howareyou?W:Well
[originaltext]W:Goodmorning,Sam.M:Goodmorning,Mary,howareyou?W:Well
[originaltext]W:Goodmorning,Sam.M:Goodmorning,Mary,howareyou?W:Well
[originaltext]W:Goodmorning,Sam.M:Goodmorning,Mary,howareyou?W:Well
WhichofthefollowingstatementsisINCORRECT?[br][originaltext]Atthee
随机试题
Thepossibilityofmovingtoward______patientsandtheresponsibilitiesthati
Studentswhoareinterestedin______aremostUNLIKELYtotakethiscourse?[br]
[originaltext]M:I’mWillArditti,andthisweekwe’regoingtotalkaboutwhat
()是以网络为载体的新闻,具有快速、多面化、多渠道、多媒体、互动性等特点。A.
已知二维随机变量(X,Y)服从区域[0,1]×[0,1]上的均匀分布,则()。A
()是指基金收益率与标的指数收益率之间的偏差,用来表述指数基金与标的指数之
社会工作者小明发现社区中有许多退休工人,因为刚刚离开工作岗位,不太适应在家中的生
患者小便热涩刺痛,尿色深红,或夹有血块,疼痛满急加剧,或见心烦,舌尖红,苔黄,脉
某单位策划举办“中国新民主主义革命图片史料展”,下列哪一展品最不符合展览主题A.
严格地说,期货合约是()的衍生对冲工具。A.回避现货价格风险 B.无风险套利
最新回复
(
0
)