首页
登录
职称英语
Which of the following is CORRECT about the latest earthquake in Indonesia? [ori
Which of the following is CORRECT about the latest earthquake in Indonesia? [ori
游客
2023-12-08
74
管理
问题
Which of the following is CORRECT about the latest earthquake in Indonesia?
Indonesia has been rocked again by an earthquake. The trembler hit around 7:30 Eastern Time, shaking the buildings in the capital Jakarta. No sign of visible damage. The U.S. Geological Survey says the quake had a magnitude of 6.3. The epicenter was out at sea about 115 miles from Jakarta. So far no tsunami warning has been issued. It is the latest in a series of quakes that has rattled Indonesia recently. More than 1,000 people are believed to have died after twin earthquakes destroyed buildings in Padang just over two weeks ago.
选项
A、It led to a terrible tsunami at 7:30.
B、More than 1,000 people have died.
C、Buildings were shaken in Padang.
D、No severe damage has been caused.
答案
D
解析
细节判断题。新闻提到,这次地震没有明显损坏的迹象,可知D正确。B、C说的都是2周之前的地震的情况。A则利用新闻中的个别字眼进行混淆。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3254090.html
相关试题推荐
WhichofthefollowingstatementsconcerningmodernlinguisticsisNOTcorrect?A
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
TheAmericanFamilyWe’lllearntheAmericanfamiliesfromthefollowingfiveas
SyntacticchangeincludesallthefollowingEXCEPT______.A、rulelossB、affixlo
WhichofthefollowingstatementconcerningcontextisNOTcorrect?A、Itwasfirs
随机试题
Whenwilltheproductsbedeliveredaccordingtotheman?[img]2016m9x/ct_ebecfl
Allmammalsfeedtheiryoung.Belugawhalemothers,forexample,nursetheir
FollowingNature’sSignpostsFormany,"navigation"
Thespokesmanmadeitevident______nocompromisewasyetinsight.A、whichB、that
基础部分必须断开的是()。A.伸缩缝 B.温度缝 C.沉降缝 D.施工缝
精致:粗糙A.黑色:白色 B.富裕:贫穷 C.清晨:傍晚 D.旺盛:衰老
马克思恩格斯进一步发展和完善了英国古典经济学理论是( ) A.辩证法 B.
财政管理体制是指()。A:中央与地方之间资金管理权限和财力划分的一种根本制度
下列关于内部创新组织的描述,说法正确的是()A.内企业的活动局限在企业内部
洗涤红细胞特点是A:淋巴细胞含量与全血相同 B:血浆蛋白的含量很少 C:红细
最新回复
(
0
)