首页
登录
职称英语
What happened on January 27th, 1967? [originaltext] Although it is impossible
What happened on January 27th, 1967? [originaltext] Although it is impossible
游客
2023-11-22
98
管理
问题
What happened on January 27th, 1967?
Although it is impossible to eliminate all risks from such a complex and experimental project as the American space programme, every precaution is taken to reduce the possibility of injury. Nevertheless, accidents do happen. The first major casualties occurred when, despite every precaution, fire broke out on the Apollo 5 capsule on January 27, 1967. In spite of every effort to save them, three men died in this terrible accident.
The programme continued without pause, however, and there were no more serious injuries until 1981. Then, the engines having been successfully tested on an earlier occasion, a rehearsal for the actual launching was held. Not knowing that an engine chamber was full of nitrogen gas, used to clean the motor, six technicians entered for routine work after the ’final rehearsal had been declared successful. They collapsed as soon as the gas entered their lungs. One man died and the others were very ill.
Though everyone involved was shocked and grieved by this apparently unnecessary accident, preparations continued for the actual launching later that year. However hard we try, accidents are bound to happen whenever a new and challenging project is undertaken. It seems to be the price of progress.
选项
A、Three men were injured during a fire.
B、One man died during a fire accident.
C、A fire started inside a spaceship.
D、A spaceship was launched.
答案
C
解析
本题测试对细节内容的理解能力。根据文中的相关内容,如“fire broke out on the Apollo 5 capsule”,可直接得到正确答案为C。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3208629.html
相关试题推荐
Whatwasthetopicoftheirconversationlasttime?[br][originaltext]M:Good
Whatwasthetopicoftheirconversationlasttime?[originaltext]M:Goodmornin
[originaltext]AircraftCarriersareapowerfulandextremelyflexiblepart
Thisreportisaboutagameof______.[br][originaltext]ThisisJohnRob
Thisreportisaboutagameof______.[br][originaltext]ThisisJohnRob
TheVaccinationWeekcampaignwaslaunched______.[br][originaltext]Thisi
TheVaccinationWeekcampaignwaslaunched______.[br][originaltext]Thisi
TheVaccinationWeekcampaignwaslaunched______.[originaltext]ThisisVacc
Whatdoestheconversationsayaboutthetermpaper?[br][originaltext]W:List
Whenthetragicaccidenthappened,thetrainwasgoingatits___________speed.
随机试题
Thestudentswillputoffthematchuntilnextweek,______theywon’tbesobus
In1784,fiveyearsbeforehebecamepresidentoftheUnitedStates,George
TheInternationalLaborOrganizationhasstudiedreportsonworkers’privacy
商业资本对产业资本的重要作用体现为()A.有利于产业资本家提高经济效
在设计白盒测试用例时,(1)是最弱的逻辑覆盖。在下图所示流程中,至少需要(2)个
关于股票价值的说法错误的是()。A、股票的票面价值又被称为"面值" B、如果
A.白疕 B.白屑风 C.牛皮癣 D.油风 E.慢性湿疹皮损基底呈淡红色
一住店客人未付房钱即想离开旅馆去车站。旅馆服务员揪住他不让走,并打报警电话。客人
某高程测量(如下页右图所示),已知A点高程为HA,欲测得B点高HB,安置水准仪于
妊娠时维持黄体功能的主要激素是A.雌激素 B.孕激素 C.卵泡刺激素 D.
最新回复
(
0
)