首页
登录
职称英语
The case for college has been accepted without question for more than a gen
The case for college has been accepted without question for more than a gen
游客
2023-11-21
66
管理
问题
The case for college has been accepted without question for more than a generation. All high school graduates Ought to go, says conventional wisdom and statistical evidence, because college will help them earn more money, become "better" people, and learn to be more responsible than those who don’t go.
But college has never been able to work its magic for everyone. And now that close to half our high school graduates are attending, those who don’t fit the pattern are becoming more numerous and more obvious. College graduates are selling shoes and driving taxis; college students interfere with each other’s experiments and write false letters of recommendation in the intense competition for admission to graduate school. Others find no stimulation in their studies, and drop out often encouraged by college administrators.
Some observers say the fault is with the young people themselves—they are spoiled and expecting too much. But that’s a condemnation of the students as a whole and doesn’t explain all campus unhappiness. Others blame the state of the world, and they are partly right. We’ve been told that young people have to go to college because our economy can’t absorb an army of untrained eighteen-year-olds. But disappointed graduates are learning that it can no longer absorb an army of trained twenty-two-year olds either.
Some adventuresome educators and campus watchers have openly begun to suggest that college may not be the best, the proper, or the only place for every young person after the completion of high school. We may have been looking at all those surveys and statistics upside down, it seems, and through the rosy glow of our own remembered college experiences. Perhaps college doesn’t make people intelligent, ambitious, happy, liberal, or quick to learn things. Maybe it’s just the other way around, and intelligent, ambitious, happy; liberal, quick-learning people are merely the ones who have been attracted to college in the first place. And perhaps all those successful college graduates would have been successful whether they had gone to college or not. This is heresy to those of us who have been brought up to believe that if a little schooling is good, more has to be better. But contrary evidence is beginning to mount up. [br] According to the passage the problems of college education partly arise from the face that ______.
选项
A、society cannot provide enough jobs for properly trained graduates
B、high school graduates do not fit the pattern of college education
C、too many students have to earn their own living
D、college administrators encourage students to drop out
答案
A
解析
推理题。文中第三段最后一句话说得很清楚,社会不可能吸纳大量的22岁的且训练有素的大学毕业生,可见社会对大学生教育也是负有一部分责任的。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3205251.html
相关试题推荐
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.
Itisoftenclaimedthatnuclearenergyissomethingwecannotdowithout.
Aquestionthathealthconsciousconsumersmayaskwhenbuyingproduceisw
Aquestionthathealthconsciousconsumersmayaskwhenbuyingproduceisw
BlackdeaththatdroveNewtonfromhiscollegeandintoamomentousdiscove
BlackdeaththatdroveNewtonfromhiscollegeandintoamomentousdiscove
BlackdeaththatdroveNewtonfromhiscollegeandintoamomentousdiscove
BlackdeaththatdroveNewtonfromhiscollegeandintoamomentousdiscove
BlackdeaththatdroveNewtonfromhiscollegeandintoamomentousdiscove
随机试题
TaskTwo—OutcomeForquestions18-22,matchtheextractswiththeoutcomes
Whatmakesforasuccessfulinvasion?Often,theansweristohavebetterwe
设函数f(x),g(x)均有二阶连续导数,满足f(0)>0,g(0)<0,f′(
现浇构件大多采用人工养护,预制构件主要采用自然养护。()
A.微小病变 B.膜增生性肾小球肾炎 C.IgA肾病 D.膜性肾病 E.
患者男,36岁。患肝硬化10年。近半月来出现肝增大,持续肝区疼痛不能忍受而入院。
6个月小儿,已添加菜汁、米汤。母亲带其到儿保门诊进行健康咨询,此时应指导家长给该
征收政府性基金必须按照国务院规定统一报财政部审批,重要的政府性基金项目由财政部报
寻找访谈切入点属于访谈法的()。A.准备阶段 B.开始阶段 C.主体阶段
不同火灾场景应使用相应的灭火剂,选择正确的灭火剂是灭火的关键。下列火灾中,能用水
最新回复
(
0
)