首页
登录
职称英语
This article is mainly about [originaltext] We know that, for the most part,
This article is mainly about [originaltext] We know that, for the most part,
游客
2023-11-19
83
管理
问题
This article is mainly about
We know that, for the most part, the bigger a man’s muscles are, the stronger he is. Can it be claimed, then, that the larger the brain a man possesses, the smarter he is? The answer is no.
There are only two animals that have larger brains than man, the whale and the elephant. Yet, in proportion to his size, man’s brain is larger. Man’s usually weighs about three pounds or a little more, and this is about one-fortieth of the weight of his whole body. The whale’s body, on the other hand, is a thousand times heavier than its brain, while the elephant’s body is about five hundred times as heavy.
But a man who has a large brain is not necessarily more intelligent than one whose brain is smaller. We know that geniuses have existed who have had very large brains, but there have been others whose brains were rather small. Idiots have been known to have very large brains. We do not understand precisely why some people are more intelligent than others. Whether our brains are relatively large or small is less important than that we try to do our very best.
选项
A、the weight of a whale’s brain.
B、the brains of geniuses.
C、the size of a person’s brain and his intelligence.
D、the intelligence of the elephant.
答案
C
解析
A 和D 跟动物有关,而B 和C 与人有关,根据第20题的问题可知,本篇短文的主题应与人有关,故B 和C 其中之一为答案。此外,短文开头部分提到了...the larger the brain a man possesses...The answer is no,其后又介绍了人脑的体积和重量,最后谈到了人的智力,故答案为C 。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3200037.html
相关试题推荐
Theaimoftheagreementisto______.[br][originaltext]TheCanadianpolicesa
Theaimoftheagreementisto______.[originaltext]TheCanadianpolicesaidthe
What’stheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]A
What’stheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]A
What’stheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?[br][originaltext]A
What’stheprobablerelationshipbetweenthetwospeakers?[originaltext]A:What
WhatissaidaboutHarry’sbrother?[br][originaltext]Harry’sbrotherwouldno
WhatissaidaboutHarry’sbrother?[br][originaltext]Harry’sbrotherwouldno
WhatissaidaboutHarry’sbrother?[br][originaltext]Harry’sbrotherwouldno
WhatissaidaboutHarry’sbrother?[br][originaltext]Harry’sbrotherwouldno
随机试题
Whenwillthemeetingbegin?[originaltext]M:Whenwillthemeetingbegin,Mary?
ThereareAonlytwothingsworthBtoreadCinthisnewspaper—theTVlistingsand
[A]growing[B]trade[C]host[D]rarely[E]faster[F]tourism[G]claiming[H]slower[I]pol
[originaltext]ZoeChamberswasasuccessfulPR(PublicRelations)consultant
[originaltext]W:Hello,Sam.ThisisPaulaHanson.Sorrytobotheryou,butI’m
以下关于创业板上市公司非关联交易信息披露的说法,符合相关规定的有( )。 Ⅰ
()需要约定存期。A:活期储蓄 B:定活两便储蓄 C:整存整取 D:个人通
下列关于影响胃肠道吸收的因素中叙述正确的是A:血流速率对易吸收的药物影响较小
诗歌绝不能仅仅停留在纸质媒体上,要充分利用舞台、影视等多种平台,这样才能为人民群
参与组成复合体I的组分是 A.FMNB.Cytc1C.CytaD.
最新回复
(
0
)