首页
登录
职称英语
The sun rose upon a tranquil world, and beamed down upon the peaceful villag
The sun rose upon a tranquil world, and beamed down upon the peaceful villag
游客
2023-11-17
69
管理
问题
The sun rose upon a tranquil world, and beamed down upon the peaceful village like a benediction. Breakfast over, Aunt Polly had family worship: It began with a prayer built from the ground up of solid courses of Scriptural quotations, welded together with a thin mortar of originality; and from the summit of this she delivered a grim chapter of the Mosaic Laiv, as from Sinai.
Then Tom girded up his loins, so to speak, and went to work to "get his verses. " Sid had learned his lesson days before. Tom bent all his energies to the memorizing of five verses, and he chose part of tJie Sermon on the Mount, because he could find no verses that were shorter. At the end of half an hour Tom had a vague general idea of his lesson, but no more, for his mind was traversing the whole field of human thought, and his hands were busy with distracting recreations. Mary took his book to hear him recite, and he tried to find his way through the fog:
"Blessed are the—a—a—"
"Poor"—"Yes—poor; blessed are the poor—a—a—"
"In spirit-"
"In spirit; blessed are the poor in spirit, for they—they—"
"THEIRS—" x
"For THEIRS. Blessed are the poor in spirit, for theirs is the kingdom of heaven. Blessed are they that mourn, for they—they—"
"Sh—"
"For they—a—"
"S, H, A—"
"For they S, H—Oh, I don’t know what it is!"
"SHALL!"
"Oh, SHALL! for they shall—for they shall—a—a—shall mourn—a—a—blessed are they that shall—they that—a—they that shall mourn, for they shall—a—shall WHAT? Why don’t you tell me, Mary?—what do you want to be so mean for?"
"Oh, Tom, you poor thick-headed thing, I’m not teasing you. I wouldn’t do that. You must go and learn it again. Don’t you be discouraged, Tom, you’ll manage it—and if you do, I’ll give you something ever so nice. There, now, that’s a good boy. "
"All right! What is it, Mary, tell me what it is. "
"Never you mind, Tom. You know if I say it’s nice, it is nice. "
"You bet you that’s so, Mary. All right, I’ll tackle it again. "
And he did "tackle it again"—and under the double pressure of curiosity and prospective gain he did it with such spirit that he accomplished a shining success. Mary gave him a brand-new "Barlow" knife worth twelve and a half cents; and the convulsion of delight that swept his system shook him to his foundations. True, the knife would not cut anything, but it was a "sure-enough" Barlow, and there was inconceivable grandeur in that—though where the Western boys ever got the idea that such a weapon could possibly be counterfeited to its injury is an imposing mystery and will always remain so, perhaps. Tom contrived to scarify the cupboard with it, and was arranging to begin on the bureau, when he was called off to dress for Sunday-school. [br] When Tom was reciting the verses, ______.
选项
A、Mary discouraged him constantly
B、it was foggy outside
C、he couldn’t focus his attention all the time
D、he tried very hard to please the grownups
答案
C
解析
细节题。由第二段中“At the end of half an hour Tom had a vague general idea of his lesson,but no more,for his mind was traversing the whole field of human thought,and his hands were busy with distracting recreations.”可知Tom背了一会儿就已经心不在焉了,所以C项正确。第二段最后he tried to find his way through the fog是指Tom对所背诵段落一知半解,掌握得不好,B项为干扰项,不选。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3194053.html
相关试题推荐
Wearelongingfortheworld______peaceful.A、remainB、remainedC、remainingD、t
Thesmallmountainvillagewas______bythesnowformorethanonemonth.A、cut
Theyear1400openedwithmorepeacefulnessthanusualinEngland.Onlyafe
Theyear1400openedwithmorepeacefulnessthanusualinEngland.Onlyafe
Thesmallmountainvillagewas______bythesnowformorethanonemonth.A、cut
Thesunroseuponatranquilworld,andbeameddownuponthepeacefulvillag
Thesunroseuponatranquilworld,andbeameddownuponthepeacefulvillag
Thesunroseuponatranquilworld,andbeameddownuponthepeacefulvillag
Thesunroseuponatranquilworld,andbeameddownuponthepeacefulvillag
Thesunroseuponatranquilworld,andbeameddownuponthepeacefulvillag
随机试题
Thegovernmentistobanpaymentstowitnessesbynewspapersseekingtobuy
OnDec.28,a2-year-oldgraywolfcrossedthestatelinefromOregon,beco
Theage-oldriddleofwhymanywomenoutlivemenhasbeensolved.It’stheir
Billdoesn’t()whatpeoplesayabouthim.A、concernB、matterC、careD、disturbC词义
[originaltext]InBritainthebiggestnumberofworkingforeignerscomesfromth
Volumeshavebeenwrittenabouttechnology’sabilitytoconnectpeople.But
贫血脾胃虚弱证治宜选用A.香砂六君子汤合当归补血汤 B.归脾汤 C.八珍汤合
下列对Internet叙述正确的是: A.Internet就是WWW
糖尿病酮症酸中毒时脑水肿的原因可能为 A.脑缺氧B.补碱不当C.血糖下降过
全球基金业发展的趋势和特点是()。 A.美国占据主导地位,其他国家和地区发展
最新回复
(
0
)