首页
登录
职称英语
How long was it from the time when China applied to join GATT till the deal betw
How long was it from the time when China applied to join GATT till the deal betw
游客
2023-11-16
22
管理
问题
How long was it from the time when China applied to join GATT till the deal between the US and China was signed?
F: Good morning, Mr. Zhang. I am glad that you have accepted my interview.
M: Good morning, Miss Lee. It’s my pleasure if I can be of any help.
F: Mr. Zhang, we all know that China and the United States signed an historic agreement in November 1999, which will pave the way for China to enter the World Trade Organization, 13 years after it applied to join. As an official of Ministry of Foreign Trade and Economic Co-operation, what do you think of the significance of this event?
M: I would say it is the most important economic event since December 1979, when China switched from state planning and isolation to reform and the open-door policy. It opened the way for China to join the world’s principal trading body, since we all know that the US was the toughest party to deal with among all negotiations with other WTO members.
F: The chief US negotiator described the deal as "profoundly important" and all round excellent one for American business. Do you think it may create a double-winning situation?
M: Yes, of course.
选项
A、10 years.
B、13 years.
C、17 years.
D、20 years.
答案
B
解析
对话中女记者提到中美在1999年签订协议……是在中国申请加入WTO 13年后的事。对话中没有其他年份数量,也不用计算,所以只要抓住这一句就能选出B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3192448.html
相关试题推荐
Neitheroftheyoungmenwhohadappliedforapositionintheuniversity______
HowlongwasitfromthetimewhenChinaappliedtojoinGATTtillthedealbetw
HowlongwasitfromthetimewhenChinaappliedtojoinGATTtillthedealbetw
HowlongwasitfromthetimewhenChinaappliedtojoinGATTtillthedealbetw
Neitheroftheyoungmenwhohadappliedforapositionintheuniversity______
随机试题
[originaltext]Couldyoupleasebringmeacoffee?(A)Yes,Iwouldlikesome.(
Thenewspaperdidnotmentiontheextentofthedamage______bythefire.A、causin
Therocketengine,withitssteadyroarlikethatofawaterfallorathunde
[originaltext]W:George,longtimenosee.Whathaveyoubeenuptolately?M:
Twentyyearsago,whenonlythelowlytadpolehadbeencloned,bioethicists
AgricultureinBritainI.Britishagricultureanditssu
Whosebirthdayisittomorrow?[br][originaltext]M:Hi,Linda.W:Hi,James.W
细胞的衰老 ?一、考题回顾
下列关于年金的计算公式中,正确的有()。 A.Ⅰ、Ⅲ B.Ⅰ、Ⅱ、Ⅲ
根据《突发事件应对法》,关于突发事件等级划分的说法,正确的是()。A.自
最新回复
(
0
)