首页
登录
职称英语
Why do the two countries exchange the list of nuclear centers? [br] [originalte
Why do the two countries exchange the list of nuclear centers? [br] [originalte
游客
2023-11-13
67
管理
问题
Why do the two countries exchange the list of nuclear centers? [br]
India and Pakistan have exchanged lists of their nuclear centers. The exchange took place as part of an agreement that bans the two opposing nations from attacking such centers. India and Pakistan have traded these lists on the first day of the year since 1992. They signed an agreement calling for the action in 1988. India and Pakistan have fought three wars since 1947. In 1998, both countries tested nuclear weapons. Relations have been tense since the terrorist attacks in Mumbai in November, 2008. India accuses the Pakistani militant group, Lashkar-e-Taiba (虔诚军) , of carrying out the attacks.
选项
A、In 1947.
B、In 1998.
C、In 1992.
D、In 2008.
答案
B
解析
细节题。在新闻中几次提到了年份,如果考生在听这道题目之前能花点时间浏览选项,就会在听新闻的时候注意跟这些年份有关的事实,在新闻中我们可以听到“In1998,both countries tested nuclear weapons”,由此可知答案是B。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3184469.html
相关试题推荐
Accordingtothenews,thevictimwas______.[br][originaltext]FourAmeri
Theservicesofthenewpartnershipareprovidedmainlyto______.[originaltext
WhatisNOTmissinginMary’sbriefcase?[originaltext]W:Sorry,I’mlate,James
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
Manycountrieswillnotallowcigaretteadvertisingintheirnewspaperoron
随机试题
DaydreamingⅠ.Daydreamingcanbeharmfulbecauseitwasc
(1)"Theworldisn’tflat,"writesEdwardGlaeser,"it’spaved."Atanyrate,
[originaltext]W:DoyouknowwhatdayisApril22?M:ItisEarthDay.Q:What
UnlikesomeclassicEuropeannovels,Americanliteratureencompassesmanydiffer
(1)Untiltheendofthe18thcentury,itwasmenwholavishedattentionont
Evidencecameup______specificsoundsarerecognizedbybabiesasyoungas6mon
为了维护政令一致,凡下行公文()。A.都要向上级请示 B.都要和有关机关协商
幼儿园以活动为主要内容,只涉及简单的读、写、算,大量的文化知识学习不适合幼儿身心
根据所给材料,回答问题。 能够从上述材料中推出的是: A2005年我
患者,女,25岁,因车祸导致左下肢胫腓骨上段骨折。查体:左足呈“马蹄”形,不能背
最新回复
(
0
)