首页
登录
职称英语
[originaltext] British Holidaying Habits In the late
[originaltext] British Holidaying Habits In the late
游客
2023-11-13
46
管理
问题
British Holidaying Habits
In the late 1970s, air travel became affordable/ for the average family in the UK, /and more people started travelling abroad for their summer holidays. / After all, the British weather wasn’t very good, even in summer,/ so a lot of people left the country for a vacation. / In the 1980s and 1990s, young people in the UK became wealthier on average. / As a result, they started to go abroad in groups,/ to places such as Spain and Greece. / Once they arrived at their destination/, they met with other groups of young people and had one long party. / British holidaying habits have begun to change, However. / Climate change means that the UK now has a hotter climate,/ so people do not need to go overseas to find good weather. /Also, going abroad is more expensive. / As a result, more British people are choosing to spend their summer holidays in the UK. /
选项
答案
British Holidaying Habits
In the late 1970s, air travel became affordable/ for the average family in the UK, /and more people started travelling abroad for their summer holidays. / After all, the British weather wasn’t very good, even in summer,/ so a lot of people left the country for a vacation. / In the 1980s and 1990s, young people in the UK became wealthier on average. / As a result, they started to go abroad in groups,/ to places such as Spain and Greece. / Once they arrived at their destination/, they met with other groups of young people and had one long party. / British holidaying habits have begun to change, However. / Climate change means that the UK now has a hotter climate,/ so people do not need to go overseas to find good weather. /Also, going abroad is more expensive. / As a result, more British people are choosing to spend their summer holidays in the UK. /
解析
本文主题:英国人的度假习惯在这几十年里的改变及其原因。和往年的听写文章相比,今年的题材简单,语言难度适中,语法和句式较简单。在听写过程中,需要注意一些细节,如“holidaying habits”(度假的习惯)可能会写成“holiday habits”(节日风俗);“the average family”可能会写成“the average faroilies”;“wealthier”可能会写成“welfare”;“one long party”可能会写成“long—run party”。同时也要注意上下文之问的关系,选择正确的标点符号和大小写。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3182844.html
相关试题推荐
Whichofthefollowingisnottrue?[br][originaltext]Atleast32peoplew
Whichofthefollowingisnottrue?[originaltext]Atleast32peoplewereki
Whatdoesasundialmeasureaccordingtothepassage?[br][originaltext]Hu
Whatdoesasundialmeasureaccordingtothepassage?[br][originaltext]Hu
Whatdoesasundialmeasureaccordingtothepassage?[originaltext]Humansh
Whatisthenameofthegirlbeinginterviewed?[br][originaltext]M:Today,I
Whatisthenameofthegirlbeinginterviewed?[originaltext]M:Today,Iamint
Whydoesthewritersuggestthatyoushoulddotheworkyourself?[originaltext]
Whichofthefollowingtopicsisnotcoveredintheconference?[originaltext]
WhatdidLondonpolicedo?[br][originaltext]Londonpolicehuntingforsus
随机试题
北京的道旁多植槐树,当槐花桂满枝头香飘回逸的时候,夏日就带着炎热与浓绿向人们涌来了。清晨,骑上自行车,加入上班的“洪流”,眼前闪动的是人们五颜六
[originaltext]Foryearsithasbeenpossibletosetup[16]camerastotake
Whenyoustarttalkingaboutgoodandbadmannersyouimmediatelystartmee
[originaltext]M:Hi,Jane.W:Oh,hi,Mike.Howareyou?M:Notsohad.Whatab
某混凝土试块强度值不满足规范要求,但经法定检测单位对混凝土实体强度经过法定检测后
学校教育应建立促进学生全面发展的评价体系,建立促进学生不断提高的评价体系,强调教
策略制定。所给出的资料有若干个问题要你回答。你应根据资料提供的信息进行分析、判断
某混凝土工程总高度为80m,拟采用滑模技术施工,根据《危险性较大的分部分项工程安
根据《水利安全生产信息报告和处治规则》(水安监[2016]220号),水利安全生
患者男,45岁。突发头痛伴恶心、呕吐1天来诊。有高血压病史10年,平日血压控制在
最新回复
(
0
)