首页
登录
职称英语
According to researchers in Taiwan, sea levels would be much higher if______. [b
According to researchers in Taiwan, sea levels would be much higher if______. [b
游客
2023-11-12
69
管理
问题
According to researchers in Taiwan, sea levels would be much higher if______. [br]
Researchers in Taiwan say sea levels would be much higher today if it weren’t for human’s artificial storing of water on land. The scientists concluded that without the world’s reservoirs, ocean levels could have risen by an extra 3 centimeters over the last 50 years. (28) They say the impact of climate change on sea levels is worse than previously thought. The sea level had been stable throughout two millennia, but the pace at which they were rising was now accelerating. The rise could be as much as 1.5 meters or 4. 9 feet by the end of the century, which would have devastating consequences for low-lying countries.
选项
A、Human reservoirs should be praised for the less increase of sea levels.
B、The last 50 years witnessed the increase of sea levels.
C、Ocean levels could have risen more without the world’s reservoirs.
D、The impact of climate change on sea levels has been reduced in recent years.
答案
D
解析
细节题。从新闻中可知气候变化对海平面的影响正在恶化。故正确答案为D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3181620.html
相关试题推荐
Accordingtothepassage,whatdoestheburningtorchsymbolize?[originaltext]
______withsteamengines,turbineshavemuchhigherefficiency.A、ComparedB、Whi
Ifthetemperatureofthefurnace______200degreeshigher,meltdownwouldhaveo
Whatisthegrowingdangerinairtravelaccordingtothispassage?[originaltex
Accordingtothenews,whofirstdiscoveredthefraud?[br][originaltext]P
Accordingtothepassage,"scheduling"meansthatyou[br][originaltext]Li
Accordingtothepassage,newwordstendtocomefrom[br][originaltext]Ne
Accordingtothepassage,newwordstendtocomefrom[originaltext]Newword
Accordingtotheconversation,thedayisspecialbecause[br][originaltext]M:
Accordingtothepassage,theworkof"YouthSummit"refersto[br][originalte
随机试题
Supposeyouaredrivingonahighwaywiththreelanesgoinginyourdirectio
MyfriendbegantolayitonthickwhenItoldhimaboutmynewjob.Theunderli
Unlikedownturnspast,Europeannationshavekeptunemploymentfigureslowre
ForamomentitfeltlikebeinginsomepartofChina.【B1】______,Chinesesn
SMI是MIB组织信息的方式,其中每个节点对应一个编码。因第1级只有3个节点
下列有关财务弹性的表述,不正确的是()。A.财务弹性是指将资产迅速转变为现金的
路基土液性指数I1=0.5,则该土属于()状态。(09试题) A、流塑
清政府“预备立宪”之所以是一场骗局,主要是因为( )A.借“预备”之名拖延立宪
下列关于管理学知识的表述,不正确的是( )。A.行政监督的对象是行政相对人
投资项目决策分析与评价的基本要求包括贯彻落实科学发展观、资料数据准确可靠和()
最新回复
(
0
)