首页
登录
职称英语
How many soldiers have been stationed in Afghanistan? [originaltext] British
How many soldiers have been stationed in Afghanistan? [originaltext] British
游客
2023-11-11
75
管理
问题
How many soldiers have been stationed in Afghanistan?
British Prime Minister Gordon Brown has announced plans to send an additional 500 troops to Afghanistan. Mr. Brown said the troops will be sent on three conditions. They are that the right equipment is in place, the Afghan government speeds up the training of its soldiers and that NATO allies also increase their troop levels. The announced increase would bring the total number of British forces to 9,500. Britain’s force is the second largest in Afghanistan after the United States which currently has about 65,000 troops there. President Obama is considering a request by the top American commander in Afghanistan for 40,000 additional troops.
选项
A、4,000.
B、6,500.
C、9,000
D、9,500
答案
D
解析
细节题。新闻的开头我们可以听到英国首相打算再增派500名士兵驻军阿富汗,而后面又提到“The announced increase would bring the total number of British forces to 9,500”由此可知答案是D。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3178664.html
相关试题推荐
WhatisChadworriedabout?[br][originaltext]ThepresidentsofSudanand
AntasariAzharwasdetainedbecause[br][originaltext]Indonesianpoliceha
Whatevolutionarychangeinbirdsledtonestbuilding?[br][originaltext]M
Whatevolutionarychangeinbirdsledtonestbuilding?[br][originaltext]M
Whatevolutionarychangeinbirdsledtonestbuilding?[originaltext]Manyeg
Whatdoesthewordpoppyinthispassagereferto?[br][originaltext]No
Whatwillbemosteffectiveaboutpersonalinterviewing?[br][originaltext]
Whatwillbemosteffectiveaboutpersonalinterviewing?[originaltext]Pers
Whereisthisconversationtakingplace?[br][originaltext]M:You’llbeinRoo
Whereisthisconversationtakingplace?[br][originaltext]M:You’llbeinRoo
随机试题
(1)Amongemblemsofoldage,awoman’scurvedspineisoneofthemostpower
SomepeoplewouldsaythattheirEnglishman’shomeisnolongertheircastle
(1)Oneoftheobviousproblemswithpredictingthefutureeffectsofclimate
Weusually(go)______abroadforourholiday,butthisyearwearestayingath
[originaltext]M:Ineedyourhelpthistime.Idon’tknowwheretotakeEmmafo
OnNationalFitnessProgram1.近年来,在我国竞技体育事业取得辉煌的同时,“全民健身”的热潮也日益高涨2.推动“全民健身”仍面临一
消防水泵房、发电机房、配变电室、计算机网络机房、主要通风和空调机房、防排烟机房、
门静脉高压症的主要临床表现是A.腹胀、食欲减退 B.食管静脉曲张伴出血 C.
关于地质景观,下列说法正确的是:A.丹霞地貌是由火山喷发形成的 B.桂林
背景资料 某施工单位投标承建一矿井的主井井筒工程,标书规定工期为16个月。建设
最新回复
(
0
)