首页
登录
职称英语
According to the passage, if one enjoys life, he /she is sure to prefer______. [
According to the passage, if one enjoys life, he /she is sure to prefer______. [
游客
2023-11-02
84
管理
问题
According to the passage, if one enjoys life, he /she is sure to prefer______. [br]
What is your favorite color?(14)Do you like yellow, orange, and red? If you do, you must be an optimist, a leader, an active person who enjoys life. Do you prefer gray and blue? Then you are probably quiet, shy, and you would rather follow than lead. You tend to be a pessimist. At least, this is what psychologists tell us, because they have been seriously studying the meaning of color preference, as well as the effect that colors have on human beings.(15)They tell us, we do not choose our favorite color as we grow up—we are born with our preference. If you happen to love brown, you did so as soon as you opened your eyes, or at least as soon as you could see clearly.
Colors do influence our moods—there is no doubt about it. A yellow room makes most people feel more cheerful and more relaxed than a dark green one: and a red dress brings warmth and cheer to the saddest winter day. On the other hand, black is depressing.(16)A black bridge over the Thames River, near London, used to be the scene of more suicides than any other bridge in the area—until it was repainted green. The number of suicide attempts immediately fell sharply: perhaps it would have fallen even more if the bridge had been done in pink or baby blue.
选项
A、People’s preference of one color to another is instinct.
B、People’s preference of one color to another is acquired as they grow up.
C、More people love brown because they saw something brown when they were born.
D、Colors have little influence on our moods.
答案
A
解析
情景事实题。根据句(15)可知,心理学家指出,随着我们长大成人,我们并不随之改变我们喜欢的颜色。我们对颜色的倾向在出生的时候就确定了。故正确答案为A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151904.html
相关试题推荐
Whatwerethemendoingaccordingtothepolice?[br][originaltext]Twowo
Thispassageismostprobablyintendedfor[originaltext]Thereisnoplacei
WhichisNOTthestudents’requestaccordingtothenews?A、Tostandardizethecu
Whatdoesthepassagetellusabouttraveling?A、Itmakesourlifemoreinteresti
WhatdowelearnfromthepassageaboutParis?A、Ithasadensepopulation.B、It
Whydopeopleleavehometotravelaccordingtothepassage?[originaltext]Pe
Accordingtothepassage,whatwaslifelikeinasmallcommunity?[originaltext
Accordingtothepassage,whichofthefollowingistrue?[originaltext]Good
Whatisthispassagemainlyabout?[originaltext]Therearemanyreasonswhy
AccordingtoJohnson,howmuchmoneyistheEPAcurrendyspending?A、750,000,000.
随机试题
Becausethismonthhasbeenunusually______,myteamandIhavebeenabletota
AstheOlympicflamewas______andtheflagslowered,theclosingceremonyconc
保护绿水青山,留住蓝天白云,是全体人民福祉所系,也是对子孙后代义不容辞的责任。必须始终把建设生态文明、保护生态环境放在突出位置,强化科学治理,推广使用技术,实行
Telephone,televisionradio,andtelegraphallhelppeoplecommunicatewith
[originaltext]W:EnglishWritingCenter.HowcanIhelpyou?M:Hi.Igotapam
一个无穷等比数列所有奇数项之和为45,所有偶数项之和为-30,则其首项等于()
市场调节是一种(),是从价格形成信号反馈到产品生产,有一定的时间差。A:事前调
下列关于注射剂特点的描述错误的是A.药效迅速作用可靠 B.可以产生局部定位作用
下列哪项是导致肾盂肾炎最常见的病原微生物A.细菌 B.病毒 C.支原体 D
这种社会问题多样化的挑战,已经越来越不容忽视。任何不在意和得过且过以及僵化保守的
最新回复
(
0
)