首页
登录
职称英语
According to the passage, if you want to swim, you can______. [br] [originaltex
According to the passage, if you want to swim, you can______. [br] [originaltex
游客
2023-11-02
57
管理
问题
According to the passage, if you want to swim, you can______. [br]
Good morning, ladies and gentlemen, I promise you are going to enjoy your stay here in San Jose, Los Cabos. This is a beautiful, quiet city where you can relax, sit by the beach, enjoy great meals and feel very safe. You can walk into town and enjoy the fountains or take a moonlit walk along the water. Please do not swim here. This is not a safe place to swim because there is a strong undertow.(14)Cabos San Lucas is the place to go if you want to enjoy swimming in the ocean. You can take a short bus ride from your hotel. There you will also enjoy entertainment and dancing. Suntan tours offers a variety of special discounts depending on your travel plans.(15)We have golf packages, as well as guided whale boat tours, and fishing charters. There will be a short information session at 1 pm in the lobby of the hotel tomorrow where you can learn all about these offers.(16)We recommend that you do not purchase packages from street vendors as they are not always 100 percent reliable. They also may charge you more than what they say. Please take my advice and allow Suntan tours to book all of your day trips and activities while you are here.
选项
A、Suntan Tours in Los Cabos
B、Brief Introduction of Suntan Tours
C、Guide of San Jose, Los Cabos
D、Promotion of Discount Packages in San Jose, Los Cabos
答案
C
解析
主题总结题。这是一篇关于墨西哥旅游景点的导游词。分别介绍了各个景点的主要特点及游客须知。A、B和D三个选项中的内容尽管都有所提及,但都比较片面,无法概括总结出主旨大意,只有C较为准确地概括了文章大意,所以是正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3151878.html
相关试题推荐
Therebellionhaslasted______.[br][originaltext]Theweek-oldMexicore
Therebellionhaslasted______.[originaltext]Theweek-oldMexicorebellio
Howmanyoldpeoplehavebeenexaminedfortheresearch?[br][originaltext]
Howmanyoldpeoplehavebeenexaminedfortheresearch?[originaltext]Docto
Wheredoesthedustcomefrom?[br][originaltext]HugequantitiesofAfrica
Thenewsitemismainlyabout[originaltext](28)SouthAfrica’spolicehave
WhatsortofpainterwasRembrandtatthebeginningofhiscareer?[originaltext
Thispassageismostprobablyintendedfor[br][originaltext]Thereisnop
Thispassageismostprobablyintendedfor[originaltext]Thereisnoplacei
Whatisthemaintopicofthestory?[br][originaltext]Alotofpeopleint
随机试题
WritetheappropriatelettersA-Cagainstquestions26~30.Accordingtothe
Today,ifyoumadealistofthemassmediayouuse,youwouldhavetoaddn
Ifyouareinterestedinthejobasalaboratoryassistant,youwillcontact___
Iftherewerenoexams,weshouldhaveamuch(happy)______timeatschool.happier
[A]abruptly[B]account[C]accumulation[D]cited[E]confirm[
()不属于提高挫折承受力的基本方法。A.对挫折进行正确归因。 B.迁境移情,
图1为中心法则图解,下列有关的叙述中,正确的是()。 A.过程③发生在所有RN
关于氨基酸等电点的叙述,正确的是A:氨基酸以阳离子状态存在时溶液的pH B:氨
A.肝素 B.华法林 C.达比加群酯 D.尿激酶 E.阿哌沙班可抑制血小
建设工程勘察合同中合同价款的( ),在专用合同条款中约定。A.确定方式 B.金
最新回复
(
0
)