首页
登录
职称英语
Why do those oil-producing nations cut the production? [br] [originaltext] F
Why do those oil-producing nations cut the production? [br] [originaltext] F
游客
2023-10-31
56
管理
问题
Why do those oil-producing nations cut the production? [br]
For much of the year, record prices for oil have made oil-producing nations rich. Now these nations are trying to cut production to support collapsing prices. Last week, the Organization of Petroleum Exporting Countries met in Algiers. Members agreed to a record production cut of more than two million barrels a day, or about five percent of world output. OPEC’s president said the group may call an emergency meeting in March if prices continue to fall.
选项
A、They will increase the oil production of more than 2 million barrels a day.
B、They will decrease the oil production of more than 2 million barrels a day.
C、They will call an emergency meeting in March to discuss the oil problems.
D、They will increase the oil production about five percent of world output.
答案
B
解析
录音中提到,“欧佩克组织”成员国同意创纪录地把产量每天减少200万桶,这约占世界出口的5%。cut与decrease同义,故B正确。录音中提到石油效益不好,据此可排除A、D;C并不是他们当前的决定,而是他们可能会采取的措施,故也可排除。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3146390.html
相关试题推荐
Wheredidthecoldfrontcomefrom?[br][originaltext](29)Acoldfrontmo
Whatcangroupstudyinghelpyoutodo?[br][originaltext]Feellikeyou’re
Whatcangroupstudyinghelpyoutodo?[br][originaltext]Feellikeyou’re
Thepremiseofrecallingis______.[br][originaltext]Peopleliketojoket
TherespondentwatchesTVfor______.[br][originaltext]W:Excuseme,I’msorry
TherespondentwatchesTVfor______.[br][originaltext]W:Excuseme,I’msorry
TherespondentwatchesTVfor______.[br][originaltext]W:Excuseme,I’msorry
TherespondentwatchesTVfor______.[originaltext]W:Excuseme,I’msorrytobo
Whatarethespeakerstalkingabout?[originaltext]M:Ihavebeenwaitingherei
Whydoesthemanmakethephonecall?[originaltext]W:Hello,thankyouforcall
随机试题
Whataretheytalkingabout?[br][originaltext]W:What’sforbreakfast,Dad?
Archaeology,likemanyacademicwords,comesfromGreekandmeans,moreorl
Whowillbemostinterestedintheadvancesmentionedinthetalk?[br][origin
RisingbrightandearlyonaSaturdayusedtobeamatterofsurvivalinGe
[originaltext]M:Mara,wherewereyouyesterdayevening?Iexpectedtoseeyou
[originaltext](5)ThreeuniversitystudentsinSantiago,Chile,havedevelo
关于葡萄胎的治疗,下列哪项恰当A.葡萄胎患者可行子宫局部病灶切除术 B.子宫大
简述教师的职业道德要求。
下列关于市场有效性与获益情况,说法错误的是()。A.在弱式有效市场中,投资者不
管道与动设备的连接要求包括()。A.与设备连接后进行地脚螺栓的紧固 B.与动
最新回复
(
0
)