首页
登录
职称英语
Why does the speaker want to move? [br] [originaltext] I moved to this area
Why does the speaker want to move? [br] [originaltext] I moved to this area
游客
2023-10-21
75
管理
问题
Why does the speaker want to move? [br]
I moved to this area seven years ago. Ever since I moved into this apartment, I’ve had trouble sleeping at night because my neighbors are so noisy. I have had enough of this and have decided to move. I have been looking for a new apartment since the beginning of this year. Every week I go to the house agent’s office, but it’s the same story. The man always says that he may have something by the end of the week. I have seen a few apartments during my search but I didn’t like any of them. One apartment I saw had been empty for two years. It has a busy road on one side and a railway on the other! Last week I went to see the agent again. This time I was told I could get a really quiet apartment and that I wouldn’t have any noisy neighbors. I went to see it at once. I was frightened because it was next to a cemetery. Just imagine what a terrible thing it is to have dead people as your neighbors.
选项
A、For several days.
B、For several months.
C、For several years.
答案
B
解析
独自提到I have been looking for a new apartment since the beginning of this year.从今年年初起开始找房子,排除选项C。后面又提到“Every week…”,排除选项A。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3116401.html
相关试题推荐
Hookingupthenewspeakerstoyourcomputerwill_______thesound,makingitlo
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:GoodmorningGrahamandwelcometotheshow.M:Goodmorning,
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]W:Departmentofartdesignandmedia,canIhelpyou?M:Yes.[1
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi,I’mfromtheStudents’Union.We’redoingasurveyofstud
[originaltext]M:Hi.Mary.Howareyou?W:Fine,thanks.Howarethingsgoing?
随机试题
(北京航空航天大学2010年试题)Whenaninventionismade,theinventorhasthreepossible
Allthroughmyboyhoodandyouth,Iwasknownasanidler;andyetIwasalw
High-qualitycustomerserviceispreached(宣扬)bymany,butactuallykeepingc
[originaltext]W:Goodmorning,Chuck,areyoualsoherewaitingforProfessorJ
FortravelerstoEurope,fromJanuary2002there’ssomethingspecialonoffe
扩大居民消费必须使居民“有更多钱花”“有钱更敢花”“有钱花得舒心”与之相对应的有
函数y=-x·COS3f的部分图象是()。 A. B. C. D.
下列哪项检查对鉴别血管内溶血和血管外溶血无帮助? A.血浆游离血红蛋白B.血浆
付款人对收款人委托收取的款项拒绝付款的,应在接到付款银行发出通知的次日起()内出
甲为乙公司业务员,负责某小区的订奶业务多年,每月月底在小区摆摊,更新订奶户并收取
最新回复
(
0
)