首页
登录
职称英语
ATTENTION HOME OWNERS The federal government wants t
ATTENTION HOME OWNERS The federal government wants t
游客
2023-10-19
100
管理
问题
ATTENTION HOME OWNERS
The federal government wants to help you repair and remodel your home. Regardless of how long you have owned your home, it’s location or condition, or your ethnic background, age, income or marital status, you may be eligible. The purpose of this program is in encourage energy conservation and neighborhood preservation. Title 1 government insurance now allows home owners to make improvements to $25,000. Improvements may include windows, room conversions, baths, kitchens, roofing, and doors. The work must be done by lender approved contractors.
RETAIL INSTALLMENT AGREEMENT
For my records, the Jefferson Company will send an invoice (发货单) along with my order that will indicate the cash price, shipping and handling, amount financed, total sale price, finance and charge, and annual percentage rate for each item. It will also indicate the number and amount of monthly installments and the amount of sales lax, where applicable. The four-dollar shipping and handling charge and any express shipping charges or sales tax are to be paid with the first installment.
The bus service between the City Center Subway Station and the Fairfield County Government Center is being expanded to give residents from Huntsville and Lawton.
Easier access in public hearings and other evening events at the government complex.
By June 10th. Fairfield connector buses will make six additional round trips between the two all night. The buses now run only during morning and evening rush hours. [br] To______, the government is offering to lend money to home-owners.
选项
答案
encourage energy conversation
解析
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3110186.html
相关试题推荐
ThePresidentexplainedthatthepurposeoftaxationwasto________governmentsp
TheAttorneyGeneralorderedafederalautopsyofBrown’sbody,seekingto______
Heisusedtoalotofattentionfromhiswife,whichwill________lessenwhenth
[originaltext]FederalAssistanceT
(1)Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchild
(1)Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchild
(1)Thegovernmenthaslauncheditsconsultationonbettermeasuresofchild
(1)Councilleadersarecallingonthegovernmenttogivethemgreaterpower
PassageFour[br]Howdothenewfederalguidelinesdealwithbreakfast?Theycap
Itis________hepaidnoattentiontoimprovinghisstudyhabits________hefailed
随机试题
______doesnotbelongtoNewEngland.A、MaineB、VermontC、NewYorkD、RhodeIsland
______istheauthorofthefirstAmericanshortstoriesandfamiliaressaysand
FiveBadStudyHabitsIfyouhavepreparedforthetestsformanyhours,andyet
PASSAGETWOItwillmakethesestudentslacksupport.文章最后一段提到,艾拉-伯尼姆认为把精神健康有问题的学生
EffortstoProtecttheEnvironmentMostscientis
BonAppetiteA)Wealllovethefoodwegrowupo
[originaltext]In2012,theMangaloreCityCorporationbannedthemanufactur
沥青和水泥应以()为单位计量。A.千克 B.袋 C.立方米 D.平方
发热恶寒,口微渴的临床意义是()A.里热炽盛 B.外感风热 C.湿热内
沙保弱培养基常用于哪种微生物的培养A.病毒 B.细菌 C.真菌 D.螺旋体
最新回复
(
0
)