首页
登录
职称英语
Where is the woman getting information about the Opera House tour? [br] [origin
Where is the woman getting information about the Opera House tour? [br] [origin
游客
2023-10-15
94
管理
问题
Where is the woman getting information about the Opera House tour? [br]
W: Hello.
M: Hi, Erica? Tim here.
W: Oh, hi, Tim. Helen said you might ring. You’re going to Australia, right? And you wanted some information about tours of the Sydney Opera House?
M: That’s right.
W: I got a printout from the Opera House website. Let me just get it...right. Opera House Tour. OK. It says: "This is our most popular tour..." blah blah. "Visitors are given a fascinating account of the history and architecture of the building. " You see the concert hall, the opera theatre, you hear about the current programme, et cetera. What else do you need to know?
M: Does it say how often the tour goes?
W: Let me see...it’s a one-hour tour and, yes, "it leaves every half hour between 9 a. m. and to 5 p. m.
M: Right, every half hour. So they’re pretty frequent. And does it say how much the tour costs?
W: I think so, yes, at the bottom here—adults...23 dollars. But there’re some concessionary rates for, um, senior citizens, and also full-time students, plus kids under 16. So remember to take your student card and you’ll only have to pay 16 dollars. Oh, it also says something here about the backstage tour, "An opportunity to explore behind the scenes at the Opera House. Appear on the stage and see where the orchestra plays. " You also get the chance to chat with some of the technical staff and maybe even some performers, if you are lucky...
M: Sounds really great, but how long does that one take?
W: Um, that’s two hours, so twice as long as the first one. But there’ s an early start—it goes at 7 a. m.
M: How much is that?
W: Let me see... 150 dollars. Well, anyway, if you’re interested, you’d try and book well in advance if you can. I think the tours get quite booked up.
M: OK.
W: There’ s a number you can call for bookings or if you want some information. Have you get a pen handy?
M: Yeah. Fire away.
W: OK. It’s 92507250. That’s Sydney, obviously. Did you get that?
M: Got it. That’s brilliant. Erica. Thanks a lot.
选项
A、He can appear on the stage and see where the orchestra plays.
B、He can chat with some famous actors and actresses.
C、He will watch a fascinating opera performance.
D、He will see what is going on behind the scene.
答案
A
解析
在介绍完票价后,女士提到资料上还有backstage tour的相关内容,介绍说“An op-portunity to explore behind the scenes at the open House.Appear on the stage and seewhere the orchestra plays”,因此A项为正确答案。
转载请注明原文地址:https://www.tihaiku.com/zcyy/3099546.html
相关试题推荐
WhichpartoftheUnitedStateswasattackedbysnowstorm?[originaltext]United
[originaltext]M:I’vejustbeeninterviewedforareporter’sjobontheevening
[originaltext]W:Oh,I’msorry,Mr.Smith.M:What’sup,Mary?W:I’mafraidI
Theconversationistakingplaceatafriend’shouse.[originaltext]M1:Hi.Myn
Whatdoesthestudyreveal?[originaltext]Theamountofplasticwasteflowingin
HowlongwasDianahomeschooled?[br][originaltext]M:So,Diana,Ihearyouwe
HowlongwasDianahomeschooled?[br][originaltext]M:So,Diana,Ihearyouwe
HowlongwasDianahomeschooled?[br][originaltext]M:So,Diana,Ihearyouwe
HowlongwasDianahomeschooled?[br][originaltext]M:So,Diana,Ihearyouwe
LucyaskedforMike’shelptocarryherbigbaguptothefourthfloor.[origina
随机试题
Extinctionisdifficultconcepttograsp.Itisan【B1】______concept.It’sno
[originaltext]W:2millionhighschoolseniorsaregearingupthisfalltoappl
Huntingforajobcanbestressful,butthere’snoreasontohurtyourchanc
Therearemanywaysofdefiningsuccess.Itisaccuratetosaythateachofush
下列药物中含有孕甾烷母核的药物是()。A:黄体酮 B:苯丙酸诺龙 C:醋酸
发挥统一行为规范、监督管理、联系与协调的积极作用的组织属于A.药学教育和科研组织
下述哪项不支持胎膜早破诊断A、宫缩时肛查触不到前羊膜囊 B、羊水涂片镜检可见羊
企业集团的紧密层对应的是()。(对应多选350)A.集团公司 B.全资子公司(
和预算单价法相比,采用实物法编制施工图预算突出的优点在于不需要()。A:工料分析
根据《民事诉讼法》及相关规定,下列在建设工程施工合同纠纷的诉讼中,能够作为证据的
最新回复
(
0
)